Πτώση τιμής για το Fiat 500 -Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το θρυλικό «πεντακοσαράκι»

fiat 500 ekptosi

Η αποκλιμάκωση των τιμών για τις προτάσεις της Fiat έχει ήδη ξεκινήσει, το πιο εμβληματικό μοντέλο των Ιταλών -το θρυλικό «πεντακοσαράκι» να έχει αφετηρία πλέον τα 15.300 ευρώ.

Ακόμη πιο προσιτό γίνεται στην ελληνική αγορά το γνωστό σε όλους μας Fiat 500. Η ιταλική φίρμας προχώρησε σε μια ακόμα μείωση της τιμής του δημοφιλέστερου μοντέλου της, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο την απόκτησή τους πιο εύκολη και προσιτή.

Ειδικότερα, το θρυλικό «πεντακοσαράκι» ξεκινά πλέον από τα 15.300 ευρώ, παρουσιάζοντας μια μείωση τιμή της τάξης των 250 ευρώ σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνει έκπτωση 1.200 ευρώ και αφορά στη βασική έκδοση του αυτοκινήτου με το ήπια υβριδικό σύνολο βενζίνης, χωρητικότητας 1,0 λίτρου και απόδοσης 70 ίππων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Fiat 500

Η αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση είναι η «Red», η οποία έχει αφετηρία τα 17.190 ευρώ. Την γκάμα του Fiat 500 συμπληρώνουν οι αντίστοιχες cabrio διαμορφώσεις του αυτοκινήτου με τιμές που ξεκινούν από τα 18.300 ευρώ και φτάνουν τα 20.170 ευρώ.

Σε ένα διαφορετικό κοινό απευθύνεται η ηλεκτροκίνητη εκδοχή του Fiat 500 όχι μόνο γιατί η τιμή του ξεκινά από τα 26.600 ευρώ (συνυπολογίζοντας την έκπτωση αλλά και την επιδότηση από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ) αλλά γιατί η αυτονομία της θεωρείται πεπερασμένη.

Σύντομα, η Fiat πρόκειται να επαναφέρει στη ζωή και το 600, η εμπορική πορεία του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Fiat 500
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Fiat 600 αναμένεται να αντικαταστήσει τα Fiat 500L και 500X χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η προσθήκη ενός ακόμα SUV στο άμεσο μέλλον.

Αυτό που αξίζει να γνωρίζετε για το νέο Fiat 600 είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και με τα μέχρι σήμερα δεδομένα δεν πρόκειται να αποκτήσει εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ηλεκτρικό θα είναι και το Fiat Panda στην τέταρτη, κατά σειρά γενιά του, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί την επόμενη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ