Πότε έρχονται τα πρώτα Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα;

Ford Ranger Raptor

To νέο Ford Ranger Raptor είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά καινούργια μοντέλα που περιμένουμε στην Ελλάδα και πλέον, είμαστε όλο και πιο κοντά στην άφιξή του στη χώρα μας.

Με το νέο Ranger Raptor η Ford κάνει το «μπαμ» στην κατηγορία των pick-up, αφού το καινούργιο μοντέλο αποτελεί σίγουρα το πιο δυναμικό και εντυπωσιακό μοντέλο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε αυτό το segment.

Κάτω από το καπό του φιλοξενείται ένας προηγμένος κινητήρας βενζίνης 3.0L EcoBoost που βελτιστοποιήθηκε από την Ford Performance για να αποδίδει μέγιστη ισχύ 288 PS και ροπή 491 Nm.

Παράλληλα, οι μηχανικοί της Ford επανασχεδίασαν πλήρως την ανάρτηση για όσο το δυνατόν πιο δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ η νέα γενιά των αμορτισέρ FOX 2.5” Live Valve Internal Bypass υιοθετεί τεχνολογία αιχμής, με αποτέλεσμα η απόσβεση να προσαρμόζεται στη διαδρομή του αμορτισέρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Ranger Raptor

Ενώ το hardware της ανάρτησης φέρει την υπογραφή της FOX, η ρύθμιση και η εξέλιξή της πραγματοποιήθηκαν από την Ford Performance, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μηχανικής με τη βοήθεια υπολογιστή (CAE) και δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες.

Για πρώτη φορά, το Ranger Raptor εξοπλίζεται με ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης με αυτόματη τετρακίνηση, αλλά και ένα νέο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων (αργό/γρήγορο), σε συνδυασμό με εμπρός και πίσω μπλοκέ διαφορικά.

Σε απόλυτη αρμονία με τις αυξημένες ικανότητες του Ranger Raptor, η νέα εμφάνιση του αυτοκινήτου βασίζεται στο τολμηρό, δυναμικό στυλ της επόμενης γενιάς Ranger με σημαντικές προσθήκες που τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του. Τα προτεταμένα φτερά καλύπτουν τις μυώδεις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών που συνδυάζονται με αποκλειστικά all‑terrain ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Επιπρόσθετα, οι λειτουργικές εισαγωγές αέρα, μια σειρά από αεροδυναμικά στοιχεία καθώς και τα ανθεκτικά πλαϊνά σκαλοπάτια από χυτό αλουμίνιο αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του νέου pick-up.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Ranger Raptor

Το εσωτερικό τονίζει με τη σειρά του τον γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια off-road χαρακτήρα του Ranger Raptor. Η καμπίνα περιλαμβάνει νέα, σπορ καθίσματα μπροστά και πίσω, τα οποία είναι εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη. Την ίδια στιγμή, οι επιβάτες απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς στην high-tech καμπίνα δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και μία κεντρική οθόνη αφής 12” για την υποστήριξη των συστημάτων συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4A® νέας γενιάς της Ford.

Το νέο Ford Ranger Raptor μπορεί ήδη να παραγγελθεί στην Ελλάδα με την τιμή του στη χώρα μας να ορίζεται στα 71.610 ευρώ. Τα πρώτα νέα Raptor με βάση τις πληροφορίες μας, θα είναι στη χώρα μας στα μέσα του Οκτώβρη, με τους τυχερούς πρώτους κατόχους τους να παραλαμβάνουν το νέο τους απόκτημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Ranger Raptor

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ