Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα νέα Toyota Corolla και C-HR GR Sport;

Toyota Corolla GR Sport

Εμπνευσμένα από την Toyota Gazoo Racing, το αγωνιστικό τμήμα της Toyota, τα νέα Corolla και C-HR GR Sport προσφέρουν ένα δυναμικό στυλ στα best-seller μοντέλα της μάρκας.

Με τη σειρά εκδόσεων GR Sport, η Toyota δημιουργεί μοντέλα τα οποία ξεχωρίζουν για τη δυναμική τους αισθητική και τις σπορτίφ επεμβάσεις στο εσωτερικό τους. Τόσο στην περίπτωση της Corolla, όσο και σε αυτή του C-HR, οι εκδόσεις GR Sport είναι επιπλέον οι κορυφαίες στη γκάμα.

Στις αλλαγές τους, η Toyota Corolla GR Sport ξεχωρίζει λόγω της εμπρόσθιας κυψελλοειδούς γρίλιας, του πιο δυναμικού πίσω διαχύτη, των ειδικής σχεδίασης δίχρωμων ζαντών 18 ιντσών, αλλά και των λογότυπων GR Sport. Παράλληλα, υπάρχει και ένα ειδικό, γκρι χρώμα για την έκδοση, που μπορεί να παραγγελθεί επιπλέον των υπαρχόντων χρωμάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota C-HR GR Sport

Αντίστοιχες είναι και οι επεμβάσεις στο αμάξωμα του Toyota C-HR GR Sport που διαθέτει επίσης εμπρόσθια κυψελλοειδή γρίλια, πιο δυναμικό πίσω προφυλακτήρα, ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και το ίδιο, ξεχωριστό για τις εκδόσεις GR Sport, γκρι χρώμα.

Στο εσωτερικό, η σπορτίφ ατμόσφαιρα και στα δύο μοντέλα τονίζεται από την παρουσία των πιο σπορ καθισμάτων με επενδύσεις δερμάτινου σαλονιού (συνθετικό δέρμα) και κόκκινες ραφές, καθώς επίσης και από το πιο σπορ τιμόνι μικρών διαστάσεων. Υπέρ-πλήρης είναι και ο εξοπλισμός άνεσης.

Toyota C-HR GR Sport
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες εκδόσεις GR Sport των Toyota Corolla και C-HR συνδυάζονται αποκλειστικά με τα υβριδικά συστήματα κίνησης των δύο μοντέλων και πιο συγκεκριμένα, με αυτό που συνδυάζει έναν 1.800άρη κινητήρα βενζίνης με έναν ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής ισχύος 122 ίππων, αλλά και με αυτό που συνδυάζει έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης επίσης με έναν ηλεκτροκινητήρα και έχει συνδυαστική ισχύ 184 ίππων. Και στις δύο περιπτώσεις, το κιβώτιο είναι αυτόματο CVT.

Toyota C-HR GR Sport

Σε ό,τι αφορά στο κόστος τους, αυτό είναι:

Toyota Corolla GR Sport 1,8 Hybrid 122 PS: 27.590 ευρώ
Toyota Corolla GR Sport 2,0 Hybrid 184 PS: 30.700 ευρώ
Toyota C-HR GR Sport 1,8 Hybrid 122 PS: 34.320 ευρώ
Toyota C-HR  GR Sport 2,0 Hybrid 184 PS: 36.580 ευρώ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ