Ποια εταιρεία αυτοκινήτου δίνει εγγύηση ανταλλακτικών εφ’ όρου ζωής στην Ελλάδα;

volvo antallaktika

Οι πελάτες της Volvo που αγοράζουν και αντικαθιστούν ένα ανταλλακτικό σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της εταιρείας, επωφελούνται από εγγύηση η οποία δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Η Volvo είναι η μοναδική εταιρεία στην αγορά αυτοκινήτου που δεν θέτει χρονικά όρια στην εγγύηση για τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων της, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα... μαξιλαράκι ασφαλείας στους πελάτες της.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Εγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ Όρου Ζωής» που βρίσκεται σε ισχύ στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2020 και προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση του ανταλλακτικού, με κάλυψη των εργατικών, για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος.

Μοναδική προϋπόθεση ώστε να επωφεληθεί ο χρήσης από την υπηρεσία είναι τα ανταλλακτικά να αγοραστούν και να τοποθετηθούν σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Volvo, ενώ εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως τα λάδια και τα φίλτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
volvo antallaktika εγγύηση εφ' όρου ζωής

Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα της Volvo;

Στο πρόγραμμα εντάσσεται κάθε κάτοχος αυτοκινήτου Volvo που πραγματοποιεί τη συντήρηση του αυτοκινήτου του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Εφόσον ο πελάτης πληρώσει για την αγορά και την αντικατάσταση ενός ανταλλακτικού σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Volvo, θα επωφεληθεί από την εγγύηση για όσο χρονικό διάστημα διατηρεί την κυριότητα του αυτοκινήτου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα προσφέρονται εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ