Οι τιμές του νέου Suzuki Swace στην ελληνική αγορά

Suzuki Swace 2023 1

Το αναβαθμισμένο ιαπωνικό station wagon απέκτησε πρόσφατα ισχυρότερο υβριδικό σύστημα με 140 ίππους και πλέον διατίθεται στη χώρα μας.

Η Suzuki παρουσίασε πριν δύο εβδομάδες το Swace MY’23 που φέρει ορισμένες αισθητικές αλλαγές, εμπλουτισμό στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, και ακόμα πιο αποδοτικό υβριδικό σύστημα κίνησης.

Suzuki Swace 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, το νέο υβριδικό σύστημα διατηρεί τον 1.800άρη βενζίνης και σε συνδυασμό με τον ισχυρότερο και μικρότερων διαστάσεων ηλεκτροκινητήρα, κέρδισε 18 ίππους και πλέον αποδίδει συνδυαστικά 140.

Παράλληλα, με το νέο υβριδικό σύστημα το Swace μπορεί να κινηθεί για περισσότερα χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά, κάτι που τελικά του επιτρέπει να έχει την ίδια μέση κατανάλωση με πριν (4,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 104 γρ/χλμ.) παρά την αύξηση της ισχύος του.

Suzuki Swace 3

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, με το αμάξωμα αρχικά να αποκτά έναν ρετουσαρισμένο πίσω προφυλακτήρα που έχει και ένθετα χρωμίου, ενώ υπάρχουν και καινούργια bi-LED εμπρός φώτα.

Στο εσωτερικό συναντούμε έναν νέο πίνακα οργάνων με καινούργια έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, ενώ το Swace προσφέρει πλέον ασύρματο Apple CarPlay και αναβαθμισμένο Android Auto για κορυφαία συνδεσιμότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναβαθμισμένος τέλος είναι και ο εξοπλισμός ασφαλείας, με το Swace Hybrid να αποκτά σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με άλλα οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδηλάτες και πεζούς, καθώς και σύστημα αναγνώρισης ποδηλάτη και διερχόμενου οχήματος όταν ανοίγουν οι πόρτες. Η πλούσια μάλιστα έκδοση GLX διαθέτει σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείο και ελέγχου κατά την όπισθεν.

Suzuki Swace 4

Το νέο Suzuki Swace διατίθεται σε δύο εκδόσεις, GL+ και GLX, με την τιμή εκκίνησης να έχει καθοριστεί στα 29.180 ευρώ. Επιπλέον, η υβριδική του φύση το απαλλάσσει από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας και του επιτρέπει καθημερινή είσοδο στον Δακτύλιο.

Swace 1.8 Hybrid 140 PS GL+: 29.180 ευρώ
Swace 1.8 Hybrid 140 PS GLX: 31.180 ευρώ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ