Το νέο Renault Clio με 0 τέλη και πολλές προσφορές

Renault Clio

Η νέα γενιά του Renault Clio προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα βενζίνης, LPG και Hybrid, η οποία γίνεται σήμερα ακόμη πιο θελκτική λόγω των νέων και σημαντικών προσφορών που ισχύουν.

Το Renault Clio είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της κατηγορίας του που διαθέτει στη γκάμα του μοτέρ βενζίνης (1.0 TCe-90 PS), με εργοστασιακό σύστημα υγραερίου (1.0 TCe-100 PS), καθώς και υβριδικό (μοτέρ βενζίνης 1.6 λτ. + 2 ηλεκτροκινητήρες-140 PS).

Renault Clio
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικό πλεονέκτημα του Clio αποτελεί το γεγονός ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρα του υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, κερδίζοντας ακόμη περισσότερο σε κόστος χρήσης. Θυμίζουμε άλλωστε, ότι από τα τέλη κυκλοφορίας απαλλάσσονται όλα τα νέα αυτοκίνητα που έχουν εκπομπές CO2 WLTP από 0 έως 122 g/km.

Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault καθιστά το νέο Clio ακόμη πιο επιθυμητό, αφού προσφέρει για αυτό μια σειρά από δώρων. Ειδικότερα, σήμερα ισχύει Επιδότηση Ανταλλαγής, δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 100.000 km, δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών και δωρεάν ασφάλιση ΜΙΝΕΤΤΑ για 6 μήνες.

Renault Clio

Μετά τις παραπάνω προσφορές, το συνολικό όφελος για όποιον αποκτήσει σήμερα ένα νέο Renault Clio ξεπερνά τα 2.500 ευρώ. Σημειώστε τέλος, ότι το Clio μπορεί και να αποκτηθεί μέσω συμφέρουσας χρηματοδότησης, η οποία εξασφαλίζει πολύ χαμηλό επιτόκιο 3,9%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ