Το νέο Nissan Micra με χαμηλότερη τιμή

Nissan Micra 2021

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan προσφέρει το αναβαθμισμένο Micra σε νέα, χαμηλότερη τιμή, που το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό.

Το ανανεωμένο Nissan Micra διαθέτει αρχικά μια νέα έκδοση εξοπλισμού, την N-Sport, η οποία πλαισιώνει τις ήδη γνωστές Energy, Acenta και Techna.  Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει εξωτερικές αλλαγές που τονίζουν την εικόνα του (π.χ. μαύρες ζάντες 17 ιντσών και αντίστοιχης απόχρωσης λεπτομέρειες), αλλά και ένα πιο πολυτελές εσωτερικό, που διαθέτει μεταξύ άλλων καθίσματα με ένθετα Alcantara και αντίστοιχες επενδύσεις στο ταμπλό με φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

Στο πεδίο του κινητήρα, το Micra αποκτά τον ενισχυμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του 1,0 λίτρου με ισχύ 92PS, ο οποίος προσφέρει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, χωρίς να χάνει σε απόδοση. Παράλληλα, το Micra είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic, εκτός από το στάνταρ μηχανικό, που διαθέτει την τεχνολογία D-step για μια πιο «εκλεπτυσμένη» παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης  στον οδηγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πεδίο της τιμής, το αναβαθμισμένο Nissan Micra κοστίζει πλέον στη χώρα μας από 14.190 ευρώ, έχοντας μειωμένη τιμή κατά 800 ευρώ. Το ποσόν αυτό αφορά στην έκδοση εξοπλισμού Energy, η οποία περιλαμβάνει ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού. Η τιμή της έκδοσης με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic ξεκινά από τα 16.190 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ