Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με χαμηλή δόση από την Toyota

Toyota Yaris

Η νέα ευέλικτη χρηματοδότηση που προσφέρει η Toyota προβλέπει αρκετές επιλογές και διευκολύνσεις για την απόκτηση ενός καινούριου υβριδικού μοντέλου.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Toyota προσφέρει τα υβριδικά Yaris, Yaris Cross, Corolla Hatchback, Corolla Sedan, Corolla Touring Sports, Toyota C-HR και RAV4, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Flex που προβλέπει μηνιαία δόση από 154,11 ευρώ.

Toyota Yaris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα εφοδιάζονται με το υβριδικό σύστημα κίνησης τέταρτης γενιάς, με τον θερμικό κινητήρα βενζίνης των Yaris και Yaris Cross να είναι 3κύλινδρος 1.500 κ.εκ, των Corolla και C-HR 4κύλινδρος 1,8 ή 2,0 λίτρων, και του RAV4 4κύλινδρος 2,5 λίτρων.

Toyota Corolla range

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Flex της Toyota περιλαμβάνει εγγυημένη μελλοντική αξία του αυτοκινήτου σας και δέσμευση επαναγοράς από την Toyota Ελλάς, καθώς και 11 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος. Το επιτόκιο του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι 7,5%.

Aνά μοντέλο η μηνιαία δόση διαμορφώνεται ως εξής:

Yaris Hybrid: Από 154,11 ευρώ
Corolla Hybrid: Από 193,71 ευρώ
C-HR Hybrid: Από 216,45 ευρώ
RAV4 Hybrid: Από 308,63 ευρώ

Toyota C-HR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, μετά τη λήξη της περιόδου χρηματοδότησης μπορείτε να επιλέξετε αποπληρωμή, επέκταση δανείου ή χρήση του δικαιώματος επαναγοράς από την Τoyota Ελλάς.

Toyota RAV4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ