Νέο Dacia Duster με 6 ευρώ την ημέρα

Απόκτησε Dacia Duster με έξι ευρώ την ημέρα 2022

Μέσω και των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της ελληνικής αντιπροσωπείας το νέο και οικονομικό στη χρήση Dacia Duster είναι από τα πλέον προσιτά SUVs της κατηγορίας του.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Dacia προχώρησε στην παρουσίαση του ανανεωμένου Duster, το οποίο έναντι του προηγούμενου μοντέλου παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένο, χωρίς να έχει χάσει σε χρηστικότητα, χαμηλό κόστος χρήσης και εκτός δρόμου δυνατότητες.

Το δημοφιλές SUV φρεσκαρίστηκε εκεί που έπρεπε και δεν έχασε τo macho παρουσιαστικό του. Ακολουθεί τη νέα εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας με νέα τονισμένη μάσκα και προβολείς ECO LED με φώτα ημέρας εμπρός και πίσω σε σχήμα «Y».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Dacia Duster αγορά με 6 (έξι) ευρώ το μήνα 2022 χρηματοδοτικό

Ακόμα, συναντάμε νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών, καθώς και ανασχεδιασμένο πίσω σπόιλερ, που ευνοεί την αεροδυναμική απόδοση και κατά συνέπεια την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

Dacia Duster αγορά με 6 (έξι) ευρώ το μήνα 2022 χρηματοδοτικό

Στο εσωτερικό, οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη κονσόλα δαπέδου που περιλαμβάνε συρόμενο υποβραχιόνιο, και στο νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής με διαγώνιο στις οχτώ (8) ίντσες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Dacia Duster 1.0 TCe 100 LPG 2022

Η γκάμα έχει αφετηρία τα 17.690 ευρώ και αφορά την έκδοση Ambiance με τον 3κύλινδρο 1.0 TCe των 90 ίππων ή με τον 1.0 TCe διπλού καυσίμου (βενζίνη/LPG) που αποδίδει 100 ίππους. Όπως αντιλαμβάνεστε, το κιτ υγραεριοκίνησης δεν χρεώνεται από την Dacia, προσφέροντας δύο επιλογές στα ίδια χρήματα. Σε συνδυασμό και με τη νέα προωθητική ενέργεια της εγχώριας αντιπροσωπείας που προβλέπει προκαταβολή 30% και εξόφληση σε 84 μήνες, το κόστος απόκτησης ενός καινούριου Dacia Duster 1.0 TCe 90 PS ή 1.0 TCe 100 LPG στην έκδοση Ambiance ανέρχεται στα μόλις 6 ευρώ την ημέρα.

Dacia Duster 1.0 TCe 100 LPG 2022 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, το νέο Dacia Duster καλύπτεται με 5 χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη, με την υγραεριοκίνητη έκδοση να μην έχει διαφορετική συχνότητα συντήρησης.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ