Το νέο αυτοκίνητο «τσέπης» ήρθε στην Ελλάδα -Πόσο κοστίζει

Microlino Urban

Πληθαίνουν τα οχήματα μικροκινητικότητας στην ελληνική αγορά, με τελευταία άφιξη το Microlino που έχει ως σήμα κατατεθέν την παρουσία της πόρτας στο ρύγχος του.

Ολοένα και μεγαλύτερη δημοφιλία γνωρίζουν τα οχήματα μικροκινητικότητας, με τις μικρές διαστάσεις τους να παρέχουν ευελιξία κίνησης εντός του αστικού ιστού και το ηλεκτρικό σύστημα κίνησής τους να εγγυάται χαμηλό κόστος χρήσης.

Μία από τις νεότερες αφίξεις στην ελληνική αγορά είναι το Microlino, το οποίο ανήκει στην κατηγορία L7e, δηλαδή στα βαριά τετράκυκλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του carandmotor.gr, την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου πήραν πινακίδες τα δύο πρώτα Microlino στην Ελλάδα.

Microlino
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη χώρα μας θα σταδιοδρομήσει μέσω της Kosmoride και το δίκτυο καταστημάτων της, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας που έχει υπογράψει η Kosmocar με τη Micro, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συστηθούν με το microcar από κοντά στο κατάστημα της Kosmoride στο Μαρούσι.

MIcrolino

Ποιο είναι το Microlino -Πόσο θα κοστίζει;

Πρόκειται για ένα ελβετικό όχημα μικροκινητικότητας που κινείται από ηλεκτροκινητήρα 17 ίππων/ 89 Nm,, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται σε 90 χλμ./ώρα.

Πρόσφέρεται με την επιλογή μπαταρίας ιόντων-λιθίου τριών διαφορετικών χωρητικοτήτων 6,0 / 10,5 / 14 kWh που εξασφαλίζουν αυτονομία 91/ 177/ 230 χλμ. αντίστοιχα, με τη φόρτιση να ολοκληρώνεται από οικιακή πρίζα σε 3 έως 4 ώρες.

Το Microlino είναι διθέσιο, φέρει αυτοφερόμενο πλαίσιο, ανεξάρτητη ανάρτησης (εμπρός/πίσω), το βάρος του κυμαίνεται (ανάλογα με την μπαταρία) από 496 έως 530 κιλά και οι διαστάσεις του έχουν ως εξής: 2,519 μ. μήκος, 1,473 μ. πλάτος και 1,501 μ. ύψος. Όσον αφορά το πορτμπαγκάζ, αυτό έχει χωρητικότητα 230 λίτρα. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Microlino

Σήμα κατατεθέν του είναι η πόρτα στο ρύγχος του, που παραπέμπει στην εμβληματική BMW Isetta και προσδίδει επιπλέον δόσεις στιλ στο ελβετικό microcar.

Το 90% των εσωτερικών πάνελ του microcar αποτελείται από φιλικές προς το περιβάλλον φυσικές ίνες, υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για μικροαντικείμενα, ενώ ενσωματώνονται και δύο οθόνες: Μία πίσω από το τιμόνι για το ταχύμετρο και μία στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πολυμέσων.

MIcrolino
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά, τέλος, την τιμή του, σύμφωνα με πληροφορίες του carandmotor αυτή θα ξεκινά γύρω στις 19.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ