Νέες εκπτώσεις Opel με όφελος έως 2.000 ευρώ

Opel Corsa

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel προχώρησε σε ανακοίνωση νέων προωθητικών ενεργειών για τα μοντέλα της, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στον υποψήφιο αγοραστή.

Σύμφωνα με τη νέα εμπορική πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας της γερμανικής εταιρείας, όλα τα μοντέλα της Opel, εκτός του νέου Astra, επωφελούνται δωρεάν πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης αξίας έως 2.000 ευρώ ή έκπτωσης που φτάνει τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση που θα επιλέξετε.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, για το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης Corsa, ισχύει επετειακό μπόνους που φτάνει τα 1.000 ευρώ, ενώ διατίθεται και σε ειδική έκδοση 40 Years περιορισμένης παραγωγής με αισθητικές και εξοπλιστικές διαφορές. Στην περίπτωση της ηλεκτρικής έκδοσης Corsa-e, το όφελος είναι 700 ευρώ και αφορά πρόσθετο εξοπλισμό.

Opel Crossland

Στα compact SUV της Opel, το ετοιμοπαράδοτο Crossland προσφέρεται πλέον με δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού ή πακέτα αξίας έως 2.000 ευρώ, ενώ στα Mokka και Mokka-e το αντίστοιχο ποσό φτάνει τα 800 ευρώ. Στo νέο και μεγαλύτερο Grandland το συνολικό όφελος μέσω πρόσθετου εξοπλισμού μπορεί να φτάσει τα 1.100 ευρώ, ανάλογα πάντα με την έκδοση.

Opel Mokka
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, για τις ηλεκτρικές εκδόσεις των πολυμορφικών Combo-e Life και Zafira-e Life το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει τα 1.500 ευρώ και 2.000 ευρώ αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες ευκαιρίες αγοράς της Opel ισχύουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Opel Grandland

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ