Μέχρι 31 Δεκεμβρίου η απόσυρση της Citroen

Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDi 110 1

Τρεις ημέρες έμειναν για το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen, το οποίο διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους ενδιαφερόμενους να κάνουν δικό τους ένα αυτοκίνητο της γαλλικής εταιρείας.

Το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει να αποκτήσει ένα καινούργιο μοντέλο της γαλλικής μάρκας να επωφεληθεί από έκπτωση ανταλλαγής ή απόσυρσης του αυτοκινήτου που έχει στην κατοχή του, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Για να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen, το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να επισκεφθεί μια έκθεση της ελληνικής αντιπροσωπείας και να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί. Σε περίπτωση απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, η όλη διαδικασία γίνεται από τους ανθρώπους της γαλλικής μάρκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen C3

Παράλληλα, μπορεί να προγραμματίσει και test-drive με το αυτοκίνητο, μια διαδικασία που μπορεί να προγραμματιστεί και online.

Tο πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και τα plug-in υβριδικά. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Citroen C5 Aircross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Citroen έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής μάρκας στην Ελλάδα, www.citroen.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ