Καινούργια Lada στην ελληνική αγορά – Πόσο κοστίζουν

Lada Niva Legend Bronto 1

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Lada, η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου διαθέτει ορισμένα καινούργια μοντέλα της εταιρείας.

Η Lada δεν διαθέτει επίσημη αντιπροσωπεία στη χώρα μας, αλλά κατά καιρούς βλέπουμε να έρχονται στην ελληνική αγορά ορισμένα μοντέλα της από παραεισαγωγή.

Lada Niva Urban
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, το δημοφιλέστερο και πιο εμπορικό μοντέλο της Lada είναι το εμβληματικό 4x4 Niva, με τα υπόλοιπα μοντέλα να συμπληρώνουν την γκάμα της εταιρείας στις μικρές κατηγορίες.

Αναζητώντας κάποιο μοντέλο της Lada σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών, είναι βέβαιο ότι θα πέσετε πάνω σε ένα από τα κάμποσα καινούργια Niva που υπάρχουν διαθέσιμα. Ορισμένα από αυτά έχουν άδεια επαγγελματικού/αγροτικού και τιμή εκκίνησης τα 15.500 ευρώ, ενώ οι επιβατικές εκδόσεις έχουν τιμή που ξεκινά από τα 18.500 ευρώ. Στα τελευταία, ο υποψήφιος αγοραστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ 3θυρου ή 5θυρου αμαξώματος, πάντα σε συνδυασμό με τον 1.700άρη ατμοσφαιρικό βενζίνης.

Lada Niva Travel

Το άλλο οικογενειακό 4x4 της Lada, το Niva Travel, έρχεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα και ο κινητήρας που το εφοδιάζει είναι ο 1.7 απόδοσης 90 ίππων. Συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο σασμάν, πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d και έχει τιμή που ξεκινά από τα 24.500 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «γκάμα» της Lada στη χώρα μας περιλαμβάνει ένα ακόμα μοντέλο, το οικογενειακό Vesta, σε διάφορες εκδόσεις κινητήρα και αμαξώματος (4θυρο σεντάν ή 5θυρο στέισον βάγκον και crossover). Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται και σε Sport έκδοση, με ισχύ 145 ίππων.

Lada Vesta Sedan

Η βασική έκδοση κινητήρα των Vesta αφορά τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.6 των 106 ίππων που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και οι ρύποι είναι προδιαγραφών Euro 6.

Οι τιμές που αναφέρουν οι αγγελίες για το νέο Lada Vesta ξεκινούν από τα 17.500 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 28.500 ευρώ, με τον ντίλερ να αναφέρει ότι δέχεται παραγγελίες για όλα τα μοντέλα της εταιρείας, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από δύο χρόνια εγγύησης.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ