Η Opel συνεχίζει την απόσυρση –Κερδίστε έως και 3.500 ευρώ

Opel Grandland

Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή Opel» συνεχίζει και τον Μάρτιο, εξασφαλίζοντας σημαντικό όφελος στον αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

Εξαιρετική είναι μέχρι τώρα η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», το οποίο πήρε παράταση και το μήνα Μάρτιο, μετά το λανσάρισμά του το Φεβρουάριο.

Το πρόγραμμα της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Opel Mokka

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» και τον Μάρτιο.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ