Η Opel επαναφέρει την απόσυρση: Αποκτήστε με σημαντικό όφελος τα γερμανικά μοντέλα

Opel Corsa

Σε μια σημαντική προσφορά προχωρά η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα απόσυρσης για τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς.

Το νέο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επισκεφθεί μια έκθεση της γερμανικής φίρμας στη χώρα μας και να αποσύρει ή να ανταλλάξει το παλιό του αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, ώστε να πάρει το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς, που φτάνει έως και τις 3.500 ευρώ, και να κερδίσει σημαντικά στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου της Opel.

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Mokka

Στην προσφορά της γερμανικής εταιρείας συμμετέχουν τα πιο σημαντικά μοντέλα της όπως είναι το Corsa, το οποίο θυμίζουμε ότι είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα για το 2023, καθώς και όλα τα SUV της, δηλαδή το στιλάτο Mokka, το πρακτικό B-SUV Crossland, αλλά και το μεγαλύτερο οικογενειακό Grandland.

Η προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα που θα βρείτε στο δίκτυο επισήμων αντιπροσώπων της μάρκας, ενώ θυμίζουμε ότι όλα τα αυτοκίνητα της Opel συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

Opel Grandland
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρόγραμμα απόσυρσης παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ