Η Ford Mustang Mach-E γιορτάζει τα 60 χρόνια της στο Golden Hall

Ford Mustang Mach-E

Με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων της εμβληματικής Ford Mustang, η νέα Mustang Mach-E έρχεται να ηλεκτρίσει το stage της Ford στο Golden Hall.

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έρχεται τώρα να προσελκύσει τα βλέμματα όλων και να ηλεκτρίσει το πολυτελές και ανανεωμένο stage της Ford στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Εκτός από την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του γνωστού και διάσημου pony της Ford, οι επισκέπτες του stage θα έχουν επιπρόσθετα τη δυνατότητα να πάρουν δώρο card postal από όλες τις γενιές Mustang και φυσικά να ενημερωθούν για όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες και δυνατότητες της νέας Ford Mustang Mach-E από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας το οποίο θα βρίσκεται εκεί από τις 10:00-21:00 προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και να λύσει κάθε σας απορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang Mach-E

Εκτός από τα παραπάνω, οι επισκέπτες του stage θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν το δικό τους εξατομικευμένο test drive με τη νέα Ford Mustang Mach-E ώστε να απολαύσουν τις μοναδικές οδηγικές αρετές του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Ford, την αθόρυβη λειτουργία, αλλά και τις κορυφαίες επιδόσεις που εξασφαλίζει.

Ford Mustang Mach-E

Η έκδοση με την οποία η νέα Ford Mustang Mach-E συστήνεται στους πελάτες είναι η Style, η οποία διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς και τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια από την μπαταρία «Τυπικής Χωρητικότητας» επιτυγχάνοντας ηλεκτρική αυτονομία έως 470 χλμ. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς με μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» και αυτονομία έως 600 χλμ., είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς και μπαταρία «Τυπικής Χωρητικότητας» με αυτονομία έως 428χλμ. ή μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» με αυτονομία έως 550 χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang Mach-E

Στην κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και τροφοδοτείται από την μπαταρία «Εκτεταμένης Χωρητικότητας» και δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους, ροπή 860 Nm και αυτονομία έως 490 χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ