Καινούργιο Fiat με 0% προκαταβολή, έκπτωση έως 1.700 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

500e

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat ενισχύει την εμπορική της πολιτική με χρηματοδοτικό πρόγραμμα μηδενικής προκαταβολής, εκπτώσεις και 5ετή εγγύηση για όλα τα μοντέλα.

Συνεχίζοντας την επιθετική της εμπορική πολιτική, η εγχώρια Fiat προσφέρει ένα σύνολο διευκολύνσεων και υπηρεσιών για ολόκληρη την γκάμα, με σκοπό ο υποψήφιος αγοραστής να αποκτήσει το μοντέλο που επιθυμεί με ευνοϊκούς όρους.

FIAT 500C
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το μίνι Fiat 500 διατίθεται σε δύο εκδόσεις αμαξώματος, 3θυρο Hatchback ή 3θυρο Cabrio, και συνδυάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου που σιγοντάρεται από ήπια υβριδικό σύστημα. Η απόδοσή του είναι 70 ίπποι και χάρη στην υποβοήθηση από το Hybrid σύστημα της ιταλικής εταιρείας, καμία έκδοση του θρυλικού 500 δεν επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του με ετήσια τέλη κυκλοφορίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μέγιστο όφελος φτάνει τα 1.300 ευρώ.

FIAT Panda

Το άλλο μίνι στην γκάμα της Fiat, το 5θυρο Panda, προσφέρεται σε εκδόσεις που καταναλώνουν βενζίνη ή και φυσικό αέριο (CNG). Επιπλέον, το FIAT Panda διατίθεται και σε εκδόσεις Cross με περιπετειώδες look και δυνατότητα τετρακίνησης. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 1.000άρη βενζίνης με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης που αποδίδει 70 ίππους, καθώς και τον βραβευμένο 0.9 TwinAir σε δύο εκδόσεις: με 70 ίππους, κίνηση στους εμπρός τροχούς και δυνατότητα καύσης CNG ή με 85 ίππους και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Και σε αυτή την περίπτωση, όλες οι δικίνητες εκδόσεις του FIAT Panda δεν χρεώνονται με ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ενώ όλη η γκάμα επωφελείται από έκπτωση που φτάνει έως τα 1.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
FIAT Tipo

Το μικρομεσαίο οικογενειακό Tipo της FIAT διαθέτει πλούσια γκάμα επιλογών με τέσσερις τύπους αμαξώματος, 5θυρο hatchback, 5θυρο crossover, 5θυρο station wagon και 4θυρο sedan, με την μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης (ήπια υβριδικές ή μη) και πετρελαίου να αυξάνουν τις διαθέσιμες επιλογές του. Η πλειοψηφία τους μάλιστα δεν πληρώνει και ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ενώ το όφελος μπορεί να φτάσει τα 1.700 ευρώ.

FIAT Tipo Hybrid
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Fiat 500X προσφέρει αυξημένες δυνατότητες και η ανανεωμένη γκάμα κινητήρων του περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης (ήπια υβριδικές ή μη) και πετρελαίου με ισχύ από 120 έως 150 ίππους, με τη νέα ήπια υβριδική 1.5 Turbo 130 PS και την ισχυρή βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.3 Turbo των 150 ίππων να συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στην περίπτωση του 500Χ, το όφελος ανάλογα την έκδοση μπορεί να φτάσει τα 550 ευρώ.

FIAT 500e range

To ηλεκτρικό 500e διατίθεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος και τρία επίπεδα εξοπλισμού, και όλες τους έχουν το μεγάλο πακέτο συσσωρευτών 42 kWh. Η έκπτωση στο αμιγώς ηλεκτρικό 500e είναι 250 ευρώ, με την κρατική επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά” να φτάνει μέχρι και τα 8.000 ευρώ.

FIAT Tipo Cross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, η Fiat δίνει την δυνατότητα απόκτησης ολόκληρης της γκάμας με χρηματοδότηση χωρίς προκαταβολή, επιτόκιο 6,95% (7,55% με εισφορά) και αποπληρωμή έως 72 μήνες (6 έτη). Τέλος, όλα τα μοντέλα καλύπτονται από πέντε χρόνια ή 200.000 χλμ. εργοστασιακής εγγύησης για τα μηχανικά τους μέρη, με την μπαταρία των υβριδικών και ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης να καλύπτεται για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ