Τα Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid τώρα πιο εύκολα στα χέρια σου (+τιμές)

FIAT Hybrid 1

H Fiat εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία που κάνει πιο απλή, πρακτική και συμφέρουσα από ποτέ τη διαμόρφωση και απόκτηση του μοντέλου που επιθυμεί ο πελάτης.

Η Fiat κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην αγορά ώστε να κάνει την αυτοκίνηση ακόμα μια απλή, πρακτική και συμφέρουσα για το κοινό, εγκαινιάζοντας με τη νέα σειρά των δύο δημοφιλών μοντέλων μια διαφορετική φιλοσοφία στη διαμόρφωση και απόκτηση τους.

FIAT Hybrid 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα φιλοσοφία κάνει εφικτή την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για κάθε πελάτη με μόλις τρία απλά βήματα: Επιλογή μοντέλου, χρώματος και πακέτου εξοπλισμού. Ξεκινώντας από μια βασική εξοπλιστικά έκδοση, η οποία όμως περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, όπως σύστημα κλιματισμού, ESP/ABS, πλήρες πακέτο αερόσακων προστασίας, κ.α., ο πελάτης στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων πακέτων εξοπλισμού (Style, Tech, Comfort και Style Plus) διαμορφώνοντας γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμεί. Το σύστημα δίνει και τη δυνατότητα συνδυασμού δύο πακέτων, π.χ. Tech και Comfort αυξάνοντας τις επιλογές διαμόρφωσης, διατηρώντας παράλληλα την απλότητα της διαδικασίας.

Συνολικά, η νέα φιλοσοφία κάνει απλούστερη την επιλογή μοντέλου και «έκδοσης» για τον πελάτη, αλλά και απλούστερη την οργάνωση της παραγωγής για ακόμα υψηλότερη ποιότητα και ταχύτητα στη διαδικασία κατασκευής του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο, η Fiat καινοτομεί για ακόμα μία φορά, προσφέροντας έξυπνες, ρεαλιστικές και προσιτές λύσεις μετακίνησης για όλους.

FIAT Hybrid 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, η Fiat συνεχίζει τη στήριξη της στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, προσφέροντας τις αντίστοιχες εκδόσεις 500(RED) και Panda(RED), οι οποίες συμβάλουν στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όλη η νέα σειρά των Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid, εφοδιάζεται με το προηγμένο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων και προδιαγραφών EU6.4, εξασφαλίζοντας ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αντίστοιχα χαμηλές είναι και οι εκπομπές ρύπων, με τα 500 Hybrid και Panda Hybrid να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.

FIAT Hybrid 4

Η νέα σειρά προσφέρει εκπτώσεις ύψους έως και 1.400 ευρώ, με τις τιμές των 500 Hybrid και Panda Hybrid να ξεκινούν από τα 15.400 και 14.180 ευρώ αντίστοιχα, και περιλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ για έως και 200.000χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Panda Hybrid
1.0 70 PS BSG Panda 4x2: 14.180 ευρώ
1.0 70 PS BSG (RED) 4x2: 16.150 ευρώ

500 Hybrid
1.0 70 PS BSG: 15.400 ευρώ
1.0 70 PS BSG (RED): 17.500 ευρώ

500C Hybrid
1.0 70 PS BSG: 18.100 ευρώ
1.0 70 PS BSG (RED): 20.200 ευρώ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ