Στην Ελλάδα το νέο Suzuki ACross -Με 306 ίππους και κατανάλωση 1 λίτρου

Suzuki ACross

Το κορυφαίο SUV στην γκάμα της Suzuki έφτασε στην ελληνική αγορά με επικαιροποιημένο εξοπλισμό και το plug-in υβριδικό σύνολο των 2,5 λίτρων να ορίζει την τύχη του αυτοκινήτου αποδίδοντας 306 ίππους.

Την πορεία του στην ελληνική αγορά ξεκινά το ανανεωμένο Suzuki ACross, παρουσιάζοντας ουσιαστικές αναβαθμίσεις κυρίως στον κατάλογο του εξοπλισμού του.

Το κορυφαίο SUV της ιαπωνικής φίρμας εφοδιάζεται με plug-in υβριδικό σύνολο, το οποίο με τη σειρά του συνδυάζει τη λειτουργίας ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα με δύο ηλεκτρικά μοτέρ -ένα σε κάθε άξονα- διαμορφώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα εξηλεκτρισμένο σύστημα τετρακίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τη συνδυαστική απόδοση των 306 ίππων και την ικανότητα να διανύει έως και 75 χιλιόμετρα με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, το Suzuki A-Cross δεν θεωρείται τυχαία ένα από τα κορυφαία SUV της κατηγορίας του.

Στην προκειμένη περίπτωση, η ουσιαστικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν του αυτοκινήτου αφορά στον on board φορτιστή, ο οποίος πλέον φτάνει σε ισχύ τα 6,6 kWh -από τα 3,3 kWh- επιτρέποντας την πλήρη φόρτιση των μπαταριών μέσα σε τρεις ώρες.

Αντιστοίχως, αισθητή είναι και η παρουσία του νέου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο απέκτησε μια νέα οθόνη αφής 10,5 ιντσών και εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Τον ίδιο δρόμο έχει ακολουθήσει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, φτάνοντας από τις 7 ίντσες στις 12,3 ίντσες, και δημιουργώντας ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον κατάλογο του εξοπλισμό στο επικαιροποιημένο Suzuki A Cross συμπληρώνουν -μεταξύ άλλων- τα ηλεκτρικά-θερμαινόμενα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού, η ηλεκτρική πέμπτη πόρτα και οι προβολείς τεχνολογίας LED.

Τέλος, αναβαθμισμένα επιστρέφουν και τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως εκείνο της αυτόνομης πέδησης, το οποίο απέκτησε τη δυνατότητα αναγνώρισης αυτοκινήτων, πεζών και ποδηλατών.

Το plug-in υβριδικό Suzuki A Cross προσφέρεται στη χώρα μας σε μία και μοναδική εξοπλιστική έκδοση, η οποία εκκινεί από τα 55.580 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ