Εκπτώσεις Opel έως 2.000 ευρώ για όλη την εβδομάδα

Opel Corsa 1

Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε ισχύουν οι προσφορές και εκπτώσεις της Opel που φτάνουν σε όφελος έως και τα 2.000 ευρώ για τα μοντέλα της.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel προχώρησε σε ανακοίνωση νέων προωθητικών ενεργειών για τα μοντέλα της, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στον υποψήφιο αγοραστή.

Opel Corsa 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη νέα εμπορική πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας της γερμανικής εταιρείας, όλα τα μοντέλα της Opel, εκτός του νέου Astra, επωφελούνται δωρεάν πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης αξίας έως 2.000 ευρώ ή έκπτωσης που φτάνει τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση που θα επιλέξετε.

Opel Mokka

Πιο συγκεκριμένα, για το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης Corsa, ισχύει επετειακό μπόνους που φτάνει τα 1.000 ευρώ, ενώ διατίθεται και σε ειδική έκδοση 40 Years περιορισμένης παραγωγής με αισθητικές και εξοπλιστικές διαφορές. Στην περίπτωση της ηλεκτρικής έκδοσης Corsa-e, το όφελος είναι 700 ευρώ και αφορά πρόσθετο εξοπλισμό.

Opel Crossland
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα compact SUV της Opel, το Crossland προσφέρεται πλέον με δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού ή πακέτα αξίας έως 2.000 ευρώ, ενώ στα Mokka και Mokka-e το αντίστοιχο ποσό φτάνει τα 800 ευρώ. Στo νέο και μεγαλύτερο Grandland το συνολικό όφελος μέσω πρόσθετου εξοπλισμού μπορεί να φτάσει τα 1.100 ευρώ, ανάλογα πάντα με την έκδοση.

Opel Grandland

Τέλος, για τις ηλεκτρικές εκδόσεις των πολυμορφικών Combo-e Life και Zafira-e Life το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει τα 1.500 ευρώ και 2.000 ευρώ αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες ευκαιρίες αγοράς της Opel ισχύουν έως τις 9 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ