Νέες εκπτώσεις και προσφορές Opel με όφελος έως 2.000 ευρώ

Opel Corsa GS Line 1

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε νέες προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στον υποψήφιο πελάτη.

Σύμφωνα με τη νέα εμπορική πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας, όλα τα μοντέλα της Opel, εκτός του νέου Astra, επωφελούνται δωρεάν πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης αξίας έως 2.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση που θα επιλέξετε.

Opel Corsa 1.5D
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, για το δημοφιλές σουπερμίνι Corsa ισχύει δωρεάν πρόσθετος εξοπλισμός !more Opel που διαφοροποιείται ανάλογα με την έκδοση και περιλαμβάνει μια σειρά από επιπλέον πακέτα άνεσης και άλλα χαρακτηριστικά, όπως τα Parking και Premium Pack, αυτόματο κλιματισμό και προβολείς ομίχλης LED. Στην περίπτωση των εκδόσεων με θερμικό κινητήρα το συνολικό όφελος φτάνει τα 900 ευρώ, ενώ στην ηλεκτρική Corsa-e είναι 700 ευρώ.

Opel Crossland

Στα compact SUV της Opel, το Crossland προσφέρεται πλέον με δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού ή πακέτα αξίας έως 2.000 ευρώ, ενώ στα Mokka και Mokka-e το αντίστοιχο ποσό φτάνει τα 800 ευρώ. Στo νέο και μεγαλύτερο Grandland το συνολικό όφελος μέσω πρόσθετου εξοπλισμού μπορεί να φτάσει τα 1.100 ευρώ, ανάλογα πάντα με την έκδοση.

Opel Mokka
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, για τις ηλεκτρικές εκδόσεις των πολυμορφικών Combo-e Life και Zafira-e Life το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει τα 1.500 ευρώ και 2.000 ευρώ αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες ευκαιρίες αγοράς της Opel ισχύουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Opel Grandland

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ