Εκπτώσεις Opel έως 2.000 ευρώ

Opel Mokka 1

Οι νέες προωθητικές ενέργειες που ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel αφορούν όλα τα μοντέλα, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στον υποψήφιο αγοραστή.

Η επιθετική εμπορική πολιτική που ασκεί η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικά όλα της τα μοντέλα, με τα τελευταία αγοραστικά προγράμματα να προβλέπουν είτε έκπτωση είτε αναβάθμιση εξοπλισμού. Μάλιστα, τα Corsa και Mokka προσφέρουν επιπλέον και δυνατότητα χρηματόδοτησης με επιτόκιο 2,9%.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικότερα, τα Opel Corsa και Mokka προσφέρονται με χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προβλέπει επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%) και 48 δόσεις, ενώ διατίθεται και δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού !More με συνολικό όφελος που φτάνει έως τα 1.100 ευρώ στην περίπτωση του Mokka. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα άμεσης παράδοσης του Mokka (ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις).

Opel Mokka 2

Όσον αφορά τις ηλεκτρικές εκδόσεις των δύο μοντέλων, τα Corsa-e και Mokka-e, το όφελος στην πρώτη περίπτωση φτάνει τα 500 ευρώ και στην δεύτερη έως τα 1.100 ευρώ με αναβάθμιση εξοπλισμού.

Opel Crossland
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικό όφελος που φτάνει έως τα 1.100 ευρώ μέσω αναβάθμισης εξοπλισμού έχουν και τα άλλα δύο SUV της γερμανικής εταιρείας, τα Crossland και Grandland, ενώ για τις ηλεκτρικές εκδόσεις των πολυμορφικών Combo-e Life και Zafira-e Life το όφελος μπορεί να φτάσει τα 1.500 ευρώ και 2.000 ευρώ αντίστοιχα.

Opel Grandland

*Το όφελος περιλαμβάνει ποσό Δωρεάν Παροχών ή Ελάχιστης Έκπτωσης ή/και Ανταλλαγής, ανάλογα με τον κινητήρα και την έκδοση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ