Εγγυημένα μεταχειρισμένα Volvo από 15.000 ευρώ - Πού θα τα βρείτε

Volvo V40

Το επίσημο δίκτυο της εγχώριας αντιπροσωπείας της Volvo διαθέτει ελεγμένα μεταχειρισμένα για όλα τα μοντέλα της.

Το τμήμα Selekt της Volvo Cars επιλέγει τα καλύτερα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της σουηδικής εταιρείας και τα βελτιώνει μέσω εγκεκριμένων ελέγχων, τόσο μηχανικά όσο και ψηφιακά. Με αυτό τον τρόπο, τα μεταχειρισμένα της Volvo Selekt είναι πάντα σε φόρμα και ενημερωμένα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού.

Volvo V40 Cross Country
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, κάθε ελεγμένο μεταχειρισμένο διατίθεται με εκτεταμένη εγγύηση, υπηρεσία οδικής βοήθειας και υπόσχεση ανταλλαγής 30 ημερών που εγγυάται την ικανοποίηση σας από το μεταχειρισμένο Volvo που θα επιλέξετε.

Volvo S60

Πιο αναλυτικά, κάθε μεταχειρισμένο Volvo που εμπλουτίζει την γκάμα Selekt περνά από διεξοδικούς ελέγχους. Ο επίσημος διανομέας Volvo ελέγχει περισσότερα από 100 σημεία που πιστοποιούν την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου και επιπλέον ενημερώνει το λογισμικό του αυτοκινήτου για την καλύτερη δυνατή εμπειρία οδήγησης.

Volvo V60
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, οι επίσημοι διανομείς Volvo Selekt είναι οι μόνοι που μπορούν να προσφέρουν της εγγύηση Selekt, μία από τις πιο ολοκληρωμένες διαθέσιμες εγγυήσεις, καλύπτοντας όλα τα βασικά μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα. Η εγγύηση 12 μηνών προσφέρεται σε αυτοκίνητα της σουηδικής εταιρείας έως 5 ετών και με λιγότερα από 150.000 χλμ.

Volvo XC40 2

Για ακόμα περισσότερη ξεγνοιασιά και ηρεμία, όλα τα αυτοκίνητα της Volvo Selekt είναι ελεγμένα για K.T.E.O.. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την ηλικία του μεταχειρισμένου Volvo, είναι ελεγμένο στην πλειοψηφία των μηχανικών μερών που μπορούν να προκαλέσουν αστοχία. Στα θετικά, η ύπαρξη δωρεάν υπηρεσίας οδικής βοήθειας και παροχής ιατρικής βοήθειας Volvo Assistance για 12 μήνες.

Volvo XC60
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ελέγχων αποτελεί δέσμευση ότι το μεταχειρισμένο Volvo είναι 100% έτοιμο και εγκεκριμένο για να κοσμήσει την Volvo Selekt, με αποτέλεσμα κάθε αυτοκίνητο να συνοδεύεται από εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών ή 1.000 χλμ.

Τα διαθέσιμα Volvo Selekt αυτοκίνητα αυτή την στιγμή σε όλη την χώρα είναι 21 και αφορούν όλες τα διαθέσιμα μοντέλα της σουηδικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν 8 XC40 (βενζίνη, plug-in hybrid και ηλεκτρικό), 3 XC60 (βενζίνη και ντίζελ), 5 XC90 (ντίζελ, ήπια υβριδικό και plug-in hybrid), 1 V40 Cross Country (ντίζελ), 3 S60 (βενζίνη και ντίζελ) και 1 V60 (βενζίνη).

Volvo XC90

Από πλευράς τιμής, το V40 Cross Country κοστίζει 14.980 ευρώ, το V60 17.780 ευρώ, τα S60 ξεκινούν από τα 18.480 ευρώ, ενώ στα SUV μοντέλα της σειράς XC, η τιμή τιμή εκκίνησης για τα XC40 είναι τα 32.480 ευρώ, για τα XC60 τα 38.980 ευρώ και για τα XC90 τα 41.980 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τα ελεγμένα μεταχειρισμένα Volvo Selekt, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ