Εγγυημένα premium μεταχειρισμένα από 14.000 ευρώ – Που μπορείς να τα αποκτήσεις

Volvo V60

Η Volvo διαθέτει ελεγμένο στόλο μεταχειρισμένων για όλες τις ανάγκες και τσέπες.

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Volvo Cars διαθέτει ελεγμένο στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που τα αναβαθμίζει μέσω εγκεκριμένων ελέγχων σε όλους τους τομείς, τόσο στα μηχανικά του μέρη όσο και στα ηλεκτρονικά του συστήματα. Με αυτό τον τρόπο, η εγχώρια Volvo προσφέρει αξιόπιστα μεταχειρισμένα που είναι και up to date με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού.

Volvo V40 Cross Country
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, τα αυτοκίνητα Volvo Selekt εξασφαλίζουν εκτεταμένη εγγύηση σε κάθε ελεγμένο μεταχειρισμένο, διαθέτουν υπηρεσία οδικής βοήθειας και υπόσχεση ανταλλαγής 30 ημερών που εγγυάται την ικανοποίηση σας από το μεταχειρισμένο Volvo που θα επιλέξετε.

Ειδικότερα, όλα τα μεταχειρισμένα μοντέλα της σουηδικής εταιρείας που εμπλουτίζουν στον στόλο οχημάτων Volvo Selekt περνούν από διεξοδικούς ελέγχους. Κάθε επίσημος διανομέας της Volvo φροντίζει να ελέγξει περισσότερα από 100 σημεία που πιστοποιούν την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου και να ενημερώσει το λογισμικό του για μια μοναδική και ασφαλή εμπειρία οδήγησης.

Volvo V40

Επιπλέον, το δίκτυο αντιπροσώπων της Volvo είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει εγγύηση στα μοντέλα της εταιρείας, μία από τις πιο ολοκληρωμένες διαθέσιμες εγγυήσεις, καλύπτοντας όλα τα βασικά μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη. Η προσφερόμενη εγγύηση έχει διάρκεια 12 μηνών και προσφέρεται σε μοντέλα Volvo έως 5 ετών και με λιγότερα από 150.000 χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπληρωματικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα αυτοκίνητα Volvo Selekt έχουν περάσει ελέγχους K.T.E.O.. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την ηλικία του κάθε μεταχειρισμένου σουηδικού μοντέλου, έχει περάσει από έλεγχο στην πλειοψηφία των μηχανικών μερών που μπορούν να προκαλέσουν αστοχία. Μπόνους, η ύπαρξη δωρεάν υπηρεσίας οδικής βοήθειας και παροχής ιατρικής βοήθειας Volvo Assistance για 12 μήνες σε όλους.

Volvo XC40

Όλοι αυτοί οι έλεγχοι και οι αναβαθμίσεις που υπόκεινται τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, αποτελούν δέσμευση ότι τα μεταχειρισμένα Volvo είναι 100% έτοιμα και εγκεκριμένα για να εμπλουτίσει την Volvo Selekt, με αποτέλεσμα κάθε αυτοκίνητο να συνοδεύεται από εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών ή 1.000 χλμ.

Τα διαθέσιμα Volvo Selekt αυτοκίνητα αυτή την στιγμή σε όλη την χώρα είναι 31 και αφορούν όλα σχεδόν τα διαθέσιμα μοντέλα της σουηδικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν 7 XC40 (βενζίνη, ντίζελ, plug-in hybrid και ηλεκτρικό), 4 XC60 (βενζίνη, ντίζελ, mild hybrid και plug-in hybrid), 9 XC90 (ντίζελ, ήπια υβριδικό και plug-in hybrid), 1 V40 (ντίζελ), 5 V40 Cross Country (βενζίνη), 2 S60 (βενζίνη), 2 V60 (βενζίνη) και 1 S60 Cross Country (ντίζελ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo XC60

Από πλευράς τιμής, το V40 κοστίζει 13.980 ευρώ, τα V40 Cross Country κοστίζουν από 15.000 ευρώ, τα V60 από 14.500 ευρώ, τα S60 από 17.980 ευρώ και το S60 Cross Country 22.480 ευρώ, ενώ στα SUV μοντέλα της σειράς XC, η τιμή τιμή εκκίνησης για τα XC40 είναι τα 29.900 ευρώ, για τα XC60 τα 52.500 ευρώ και για τα XC90 τα 51.900 ευρώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τα ελεγμένα μεταχειρισμένα Volvo Selekt, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Volvo XC90
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ