Σε ποιο αυτοκίνητο μειώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα και πόσο;

MINI Cooper

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι τιμές των αυτοκινήτων στην Ελλάδα να έχουν πάρει την… ανιούσα, όμως στην αγορά υπάρχουν περιπτώσεις μοντέλων με μείωση τιμής σαν και αυτή που παρουσιάζουμε.

Η βρετανική MINI που ανήκει στο BMW Group, ανακοίνωσε τον νέο της τιμοκατάλογο στην Ελλάδα, στον οποίο, σε αντίθεση με το τι συμβαίνει πλέον στην αγορά, υπάρχει και ένα μοντέλο που μείωσε την τιμή του συγκριτικά με τον προηγούμενο τιμοκατάλογο της εταιρείας.

Πρόκειται για το κλασικό, 3θυρο MINI, το οποίο στο νέο τιμοκατάλογο της εταιρείας κοστίζει στην αρχική του έκδοση Cooper 23.950 ευρώ, όντας έτσι φθηνότερο κατά 1.340 ευρώ συγκριτικά με τα 25.290 ευρώ που κόστιζε το αυτοκίνητο το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MINI Cooper

Η νέα τιμή του MINI Cooper, με βάση το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην αγορά, κρίνεται πολύ καλή και άκρως συμφέρουσα για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το αυτοκίνητο.

Θυμίζουμε, ότι σε αυτή του έκδοση το MINI εφοδιάζεται με τον 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης του BMW Group, ο οποίος διαθέτει απόδοση 136 ίππων και προσφέρει αρκετά καλές επιδόσεις στο αυτοκίνητο (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 8,2 δευτερόλεπτα).

MINI Cooper
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μείωση τιμής υπάρχει επίσης σε μια ακόμη έκδοση του 3θυρου MINI και πιο συγκεκριμένα στο κορυφαίο John Cooper Works των 231 ίππων με τις εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα).

Το MINI John Cooper Works κοστίζει πλέον στη χώρα μας 39.900 ευρώ, όντας φθηνότερο κατά 520 ευρώ συγκριτικά με τα 40.420 ευρώ που κόστιζε πριν.

MINI John Cooper Works

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ