Αυτές είναι οι τιμές του αναβαθμισμένου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Toyota C-HR

Η Toyota ξεκίνησε τη διάθεση στην Ελλάδα του αναβαθμισμένου C-HR. Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό του.

Το «φρεσκαρισμένο» Toyota C-HR φέρει αλλαγές κυρίως στη γκάμα των εκδόσεών του και παράλληλα, αποκτά ένα νέο και αναβαθμισμένο σύστημα συνδεσιμότητας και πολυμέσων.

Στη γκάμα προστίθεται λοιπόν η νέα έκδοση C-LUB Bi-Tone μαζί με την C-LUB, οι οποίες τοποθετούνται ανάμεσα στην αρχική C-ENTER και την κορυφαία και πιο σπορτίφ GR SPORT.

Toyota C-HR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά λοιπόν στην C-LUB Bi-Tone, συναντούμε διχρωμία στο αμάξωμα εκεί όπου το νέο χρώμα «Αμέθυστου» συνδυάζεται με την αντίθεση μαύρης ή ασημί οροφής / εμπρός κολόνας / πλαισίου παραθύρων, και με τις εξειδικευμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν εν μέρει επενδύσεις συνθετικού δέρματος και μαζί μεταλλικού χρώματος επιφάνειες.

Toyota C-HR

Σε ό,τι αφορά στο νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, το Toyota Smart Connect που ο οδηγός το χειρίζεται και μέσω της κεντρικής οθόνης HD 8 ιντσών, προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις εκτός της βασικής C-ENTER, έχει ισχυρότερη CPU και ταχύτερη δυνατότητα επεξεργασίας.

Παράλληλα, το σύστημα έχει και αναβαθμισμένη λειτουργία φωνητικών εντολών για την πλοήγηση και τα πολυμέσα. Φυσικά, παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης πλήθους λογισμικού με απομακρυσμένες ανανεώσεις (over-the-air-updates) και βέβαια οι πλήρεις σουίτες Apple CarPlay και Android Auto. Το κόστος σύνδεσης του λογισμικού Toyota Smart Connect καλύπτεται με την αγορά του αυτοκινήτου για τέσσερα χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota C-HR

Σε ό,τι αφορά στις τιμές του αναβαθμισμένου C-HR με το υβριδικό μοτέρ 1,8 λτ.-122 PS, αυτές είναι:

Toyota C-HR C-ENTER: 24.270 ευρώ
Toyota C-HR C-LUB: 26.600 ευρώ
Toyota C-HR C-LUB Bi-Tone: 26.600 ευρώ
Toyota C-HR GR SPORT: 28.370 ευρώ

Διαβάστε επίσης:ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ