Αυτές είναι οι τιμές της νέας BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα

BMW Series 1

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 παρουσιάζεται αυτή την ώρα στην Ελλάδα και η εγχώρια αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο της παρουσίασής της, αποκάλυψε τις τιμές της.

Ειδικότερα, για τη νέα BMW 120 (mild hybrid, 1,5 λτ. turbo με 170 PS και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) οι τιμές ξεκινούν από τα 28.960 ευρώ. Μάλιστα η BMW προσφέρει και μια προνομιακή χρηματοδότηση, με μηνιαία δόση 229 ευρώ/μήνα.

Στο diesel, η νέα BMW 120d (mild hybrid, 2,0 λτ. με 163 PS) κοστίζει 35.960 ευρώ. Επίσης, η κορυφαία M135 xDrive των 300 ίππων τιμάται στη χώρα μας στα 55.200 ευρώ.

BMW Σειρά 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα θυμίζουμε αρχικά ότι η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 διαθέτει ένα διαφοροποιημένο εμπρόσθιο και πίσω μέρος. Το μήκος έχει αυξηθεί κατά 42 mm φτάνοντας στα 4.361 mm, ενώ το μεταξόνιο είναι 2.670 mm. Το πλάτος του οχήματος είναι 1.800 mm, και το ύψος έχει αυξηθεί κατά 25 mm στα 1.459 mm.

Το εσωτερικό έχει αλλάξει αρκετά διαθέτοντας νέας σχεδίασης καθίσματα για περισσότερη άνεση, ενώ στον τομέα της ασφάλειας υπάρχει στάνταρ πλέον και κεντρικός αερόσακος οδηγού-συνοδηγού.

BMW Σειρά 1

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 αποκτά την κυρτή οθόνη BMW Curved Display, με το ψηφιακό σύστημα απεικόνισης να περιλαμβάνει πλέον μια οθόνη πληροφοριών 10,25 ιντσών και μια οθόνη ελέγχου 10,7 ιντσών. Νέο είναι και το BMW iDrive, με τη λειτουργία QuickSelect να προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση στο μενού της κεντρικής οθόνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η BMW ανακοινώνει επίσης ότι η ευελιξία, η ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης και η δυναμική στις στροφές της ενισχύονται χάρη στην αυξημένη ακαμψία της δομής του αμαξώματος και της σύνδεσης του πλαισίου. Η προηγμένη τεχνολογία πλαισίου περιλαμβάνει βελτιστοποιημένη κινηματική, βάσεις στήριξης για τις αντιστρεπτικές δοκούς με υψηλή προφόρτιση και νέα εμπρός αμορτισέρ FSD. Η γωνία κάστερ των μπροστινών τροχών έχει αυξηθεί κατά 20%, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα σταθερή κατευθυντική ευστάθεια και βελτιστοποιημένη αίσθηση του τιμονιού.

BMW Σειρά 1

Τέλος, η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 προσφέρει μια σημαντικά διευρυμένη γκάμα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης ως μέρος του βασικού ή προαιρετικού εξοπλισμού της. Στα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα Driving Assistant με προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, Lane Departure Warning, Exit Warning και Traffic Sign Recognition, καθώς και το Parking Assistant με Reversing Assistant.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
BMW Σειρά 1

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ