Αυτές είναι οι τιμές εκκίνησης του νέου Opel Corsa στην Ελλάδα

Opel Corsa

Το εξαιρετικά δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο της Opel ανανεώθηκε καθολικά και ετοιμάζεται για το εμπορικό του λανσάρισμα στη χώρα μας σε εκδόσεις με θερμικούς και ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η Opel παρουσίασε το ανανεωμένο Corsa έκτης γενιάς, το Corsa F, πριν μερικούς μήνες και πολύ σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί και στους δρόμους της χώρας μας. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες θα αρχίσει να κοσμεί τις εκθέσεις της εγχώριας αντιπροσωπείας, με το carandmotor.gr να γνωρίζει ήδη την τιμή εκκίνησης της θερμικής και ηλεκτρικής γκάμας του γερμανικού μοντέλου.

Opel Corsa F 2024 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικότερα, το ανανεωμένο Opel Corsa διατίθεται για αρχή σε τρεις εκδόσεις κινητήρα βενζίνης με τον πολυβραβευμένο 1.2 PureTech και ισχύ 75, 100 ή 130 ίππους, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (στάνταρ στην έκδοση με τους 130 ίππους). Αργότερα θα ακολουθήσει και το Corsa hybrid, που συνδυάζεται και με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων και το οποίο θα μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για έως 1 χλμ. και με ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα.

Opel Corsa F 2024 3

Στην ηλεκτρική γκάμα υπάρχουν δύο εκδόσεις συστήματος κίνησης. Το ανανεωμένο Opel Corsa-e διατίθεται πλέον και σε έκδοση με κινητήρα 156 ίππων/260 Nm, ενσωματώνοντας μια νέας γενιάς μπαταρίας ενεργειακής χωρητικότητας 54 kWh που παρέχει αυξημένη κατά 15% αυτονομία στα 405 χλμ. έναντι των 357 χλμ. που εξασφαλίζει η μπαταρία των 50 kWh της έκδοσης των 136 ίππων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Corsa F 2024 4

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ο πλήρης τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Opel Corsa, γνωρίζουμε όμως ότι η τιμή εκκίνησης της βενζινοκίνητης γκάμας έχει καθοριστεί στα 17.900 ευρώ (μαζί με την προωθητική ενέργεια) και της ηλεκτροκίνητης στα 40.600 ευρώ (31.600 ευρώ σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» και το όφελος απόσυρσης αυτοκινήτου συμβατικής τεχνολογίας).

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την γκάμα και τις τιμές όλων των εκδόσεων του ανανεωμένου Opel Corsa θα μάθουμε τις επόμενες μέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ