Το ανανεωμένο Renault Megane ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)

Renault Megane IV 1

Το γαλλικό μικρομεσαίο διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα, μία βενζίνη και μία πετρελαίου, με ισχύ έως 140 ίππους.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του ανανεωμένου Megane τέταρτης γενιάς, δίνοντας στη δημοσιότητα τον τιμοκατάλογο της γκάμας του.

Renault Megane IV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Renault Megane τέταρτης γενιάς έχει αισθητικές και μηχανικές αλλαγές που αφορούν τα νέα γραφικά στα φώτα με τεχνολογία LED Pure Vision και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα. Πίσω, βρίσκουμε νέα διαφορετικής σχεδίασης φώτα τύπου LED με κυλιόμενα φλας, καθώς και νέο προφυλακτήρα που κρύβει την απόληξη της εξάτμισης. Ακόμα, το ανανεωμένο Megane διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου διάστασης από 16 έως 18 ίντσες.

Στην καμπίνα του ανανεωμένου Megane βρίσκουμε νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών (στις πλούσιες εκδόσεις) και οθόνη αφής 7 ή 9 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση) με κάθετη διάταξη που φιλοξενεί το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Easy Link της γαλλική εταιρείας. Νέα σχεδίαση συναντάμε στα χειριστήρια του κλιματισμού και τις ηλεκτρικές ρυθμίσεις του καθίσματος οδηγού, ενώ νέες είναι και οι επενδύσεις του σαλονιού. Ακόμα, το Multi-Sense προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα προγράμματα οδήγησης, τα Eco, Comfort, Sport και MySense.

Renault Megane IV 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικά εμπλουτισμένο είναι το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης Easy Drive που περιλαμβάνει Active Emergency Braking System, Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Lane Guard System, Driver drowsiness detection, Easy Park Assist και Traffic Sign Recognition.

Η γκάμα των μοτέρ του 5θυρου χάτσμπακ της Renault αποτελείται στη χώρα μας από τον βενζινοκινητήρα 1.3 Tce που αποδίδει 140 ίππους και 260 Nm, καθώς και από τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 Blue dCi των 115 ίππων και 270 Nm. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με την πετρελαιοκίνητη να έχει δυνατότητα συνδυασμού με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων EDC.

Renault Megane IV 4

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι δύο, Equilibre και Techno, με την βενζινοκίνητη να συνδυάζεται αποκλειστικά με την πρώτη. Η τιμή εκκίνησης της γκάμας έχει καθοριστεί στα 27.650 ευρώ και αφορά την έκδοση βενζίνης, με την αντίστοιχη της πετρελαιοκίνητης να είναι 29.950 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1.3 TCe 140 PS Equilibre: 27.650 ευρώ
1.5 Blue dCi 115 PS Equilibre: 29.950 ευρώ
1.5 Blue dCi 115 PS Equilibre EDC: 33.150 ευρώ
1.5 Blue dCi 115 PS Techno: 32.150 ευρώ
1.5 Blue dCi 115 PS Techno EDC: 35.350 ευρώ

Renault Megane IV 5

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ