Ξέσπασε πόλεμος στη Formula 1 -Τι δήλωσε ο Hamilton για το «αφεντικό» της Red Bull

Lewis Hamilton

Την αντίδραση του L. Hamilton προκάλεσαν οι δηλώσεις του C. Horner, σύμφωνα με τις οποίες ο Βρετανός είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην ομάδα της Red Bull.

Ένας πόλεμος δηλώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στον μαγικό κόσμο της Formula 1 μετά την αποκάλυψη του επικεφαλής της Red Bull Racing ότι ο L. Hamilton είχε έρθει σε επικοινωνία με την αυστριακή ομάδα θέλοντας να διερευνήσει το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Μάλιστα ο C. Horner δήλωσε ότι ο Hamilton είχε διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του και με την ομάδα της Ferrari, πριν προχωρήσει τελικά στην υπογραφή ενός συμβολαίου διετούς διάρκειας με τη Mercedes-AMG Petronas.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hamilton Red Bull

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του Horner προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις καθώς έθεσαν υπό αμφισβήτηση την αφοσίωση του L. Hamilton στην Mercedes και στην πίστη του ότι η γερμανική ομάδα μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα, ο Hamilton αναγκάστηκε να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν από τον C. Horner, διαψεύδοντας τις δηλώσεις του αφεντικού της Red Bull Racing.

Hamilton Red Bull
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Hamilton ισχυρίστηκε ότι η Red Bull ήταν εκείνη που τον προσέγγισε στις αρχές αυτής της χρονιάς, χωρίς ωστόσο εκείνος να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κουβέντα με την αυστριακή ομάδα η με τον ίδιο τον C. Horner.

«Δεν καταλαβαίνω πραγματικά για τι μιλάει γιατί κανείς, απ' όσο γνωρίζω, από την ομάδα μου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Δεν έχω μιλήσει με τον Cristian τα τελευταία χρόνια.

Hamilton Red Bull

Ωστόσο, επικοινώνησε εκείνος νωρίτερα μέσα στη χρονιά με σκοπό να συναντηθούμε, αλλά αυτό ήταν όλο. Απλώς τους έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την καταπληκτική χρονιά και του είπα ότι ελπίζω σύντομα να μπορέσω να παλέψω απέναντί σας . Αυτό ήταν. Οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρος, νομίζω ότι απλώς θέλει να ανακατέψει τα πράγματα», δήλωσε ο Hamilton προσφέροντας τη δική του εκδοχή για το ανεπιτυχές φλερτ ανάμεσα στον Βρετανό και την ομάδα της Red Bull Racing.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ