Ο Verstappen των ρεκόρ -Με ποια επίδοση θα γράψει ιστορία ο Ολλανδός

Max Verstappen Abu Dhabi 2021

Μπορεί να μετρά μόλις έναν παγκόσμιο τίτλο στη μέχρι τώρα καριέρα του, ωστόσο, ο M. Verstappen είναι κάτι περισσότερο από πιθανόν να σπάσει τη φετινή σεζόν ένα ακόμα στοιχειωμένο ρεκόρ.

Η απόλυτη κυριαρχία της Red Bull Racing τη φετινή σεζόν θα χαρίσει έναν εύκολο τίτλο στον M. Verstappen και τη δυνατότητα στον Ολλανδό να καταρρίψει ένα ρεκόρ, το οποίο μέχρι σήμερα έμοιαζε απίθανο να συμβεί.

Στη μέχρι τώρα πορεία του, ο Verstappen έχει ήδη κατακτήσει 11 νίκες στους 16 αγώνες της φετινής σεζόν και στην περίπτωση που συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θεωρείται σχεδόν βέβαιo ότι ο αριθμός των νικών θα υπερβεί τους 13, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κρατά από την εποχή της παντοδυναμίας του M. Schumacher (2004) και του S. Vettel (2013).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που οφείλει να πράξει, λοιπόν, ο Ολλανδός είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση στα τρία από τα εναπομείναντα Grand Prix, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της κορυφαίας μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ένα ακόμα ρεκόρ το οποίο είναι πολύ πιθανόν να σπάσει τη φετινή σεζόν είναι και το ποσοστό της επιτυχίας του M. Schumacher το 2004, το οποίο έφτασε το 72,22% καθώς ο Γερμανός κέρδισε τους 13 από τους 16 αγώνες της σεζόν.

Υπό προϋποθέσεις το ποσοστό των κερδισμένων Grand Prix από τον Verstappen επί του συνόλου μπορεί να ξεπεράσει φέτος και το 77%, προσθέτοντας στο βιογραφικό του Ολλανδού μια ακόμα… κατάκτηση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ