Τρομαχτικό ατύχημα σε αγώνες αυτοκινήτου -Μονοθέσιο έκανε τούμπες στον αέρα (video)

Ατύχημα Formula Regional

Αγώνες πίστας δεν είναι μόνο η Formula 1 αλλά αποδεικνύεται πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα της ασφάλειας που παρέχουν τα μονοθέσια όλων των κατηγοριών.

Αν δει κανείς το τι συνέβη στην πίστα του Zandvoort το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα πειστεί. Η συγκεκριμένη πίστα ανανεώθηκε και επέστρεψε πέρυσι στο πρόγραμμα του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ για χάρη του Max Verstappen. Για να υπάρξει αγώνας στην Ολλανδία.

Όμως η πίστα δε λειτουργεί μόνο ένα Σαββατοκύριακο το χρόνο, δουλεύει όλο το χρόνο, φιλοξενώντας αγώνες από διάφορες κατηγορίες. Με το συμβάν να έγινε στη FRECA ή αλλιώς το της Formula Regional Eupopean Championship by Alpine που τοποθετείται στην ιεραρχία των αγώνων ανάμεσα στη Formula 4 και τη Formula 3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ξεκίνημα του δεύτερου αγώνα του Σαββατοκύριακου στο Zandvoort, o Pietro Delli Guanti είχε ένα ατύχημα από το οποίο βγήκε ανέπαφος. Άλλοτε τα πράγματα δε θα είχαν ανάλογη εξέλιξη.

Οδηγώντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο της RPM. Συγκρούστηκε με το αγωνιστικό της FA Racing που οδηγούσε ο Esteban Masson. O Guanti έχασε τον έλεγχο και το αγωνιστικό του άρχισε να αναποδογυρίζει ώσπου πέρασε ακόμα και πάνω από τον προστατευτικό τοίχο.

Ευτυχώς, σε σημείο, στην πρώτη στροφή της πίστας, που δεν υπάρχει κερκίδα. Δείτε περισσότερα στο video...

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ