Την αναβάθμιση του Schumacher σχεδιάζει η Ferrari

Mick Shcumacher

Μπορεί οι πληροφορίες που ήθελαν τον Mick Schumacher να ξεκινά την καριέρα του στην Formula 1 με την Alfa Romeo να μην επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο, το ενδεχόμενο ο Γερμανός να μετακινηθεί στην μιλανέζικη ομάδα παραμένει εξαιρετικά πιθανό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον M. Schumacher να μετακινείται την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν από την Haas στην Alfa Romeo ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Μπορεί οι μέχρι τώρα επιδόσεις του 22χρονού να μην εντυπωσιάζουν, ωστόσο, το γεγονός ότι έχει νικήσει κατά κράτος τον ομόσταυλό του, Nikita Mazepin, επιτρέπει στους ανθρώπους της ακαδημίας οδηγών της Ferrari να αισιοδοξούν για το μέλλον του.

Βέβαια, δεν είναι μόνον οι ιθύνοντες της Scuderia Ferrari αυτοί που παρακολουθούν στενά την πορεία του Γερμανού, αλλά και εκείνοι που διατηρούν σχέσεις με την οικογένεια Schumacher.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Jos Verstappen, ο οποίος στο παρελθόν είχε καθοδηγήσει την οικογένεια του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Michael Schumacher σε σχέση με την αγωνιστική πορεία του Mick.

O Ολλανδός, πρώην πιλότος της Formula 1 και πατέρας του Max Verstappen θεωρεί ότι ο «μικρός» Schumacher έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 και ότι θα πρέπει να του δοθεί χρόνος, όπως άλλωστε και ένα νέο μονοθέσιο, ώστε να ξεδιπλώσεις τις πραγματικές του δυνατότητες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις του Gerhard Berger, πρώην οδηγού της Ferrari, o οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο M. Schumacher αποδίδει αυτό ακριβώς που θα περίμενε κανείς να αποδώσει την πρώτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, πραγματοποιώντας καθαρούς αγώνες και ελάχιστα λάθη.

Θεωρείστε δεδομένο, λοιπόν, ότι ο M. Schumacher θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο είτε θα προέλθει από την ίδια την Haas είτε από την Alfa Romeo, η οποία την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν θα κληθεί να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του K. Raikkonen.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο M. Schumacher, απέφυγε να αποκλείσει το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στην Alfa Romeo, δηλώνοντας ότι για την ώρα το μόνο που τον απασχολεί είναι η Haas και οι επερχόμενοι αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ