Νέες αποκαλύψεις για τον Schumacher -Τι δήλωσε ο Jean Todt για τον καλύτερο φίλο του

Schumacher

Τον M. Schumacher εκπροσώπησε ο Jean Todt σε πρόσφατη εκδήλωση της FIA, αποκαλύπτοντας τις συχνές επισκέψεις στο σπίτι του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Στην Κολονία βρέθηκε ο Jean Todt, πρώην πρόεδρος της FIA και στενός φίλος του M. Schumacher, με σκοπό να παρευρεθεί σε εκδήλωση προς τιμήν του Γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Jean Todt, ο οποίος ηγείτο της χρυσής εποχής στη Ferrari, όταν και ο M. Schumacher κατέκτησε πέντε παγκόσμιους τίτλους, διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια ακόμα και μετά το σοβαρό ατύχημα του Γερμανού σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας το 2013.

Ο Γάλλος, λοιπόν, παρέλαβε στην εκδήλωση της FIA το τιμητικό βραβείο για την προσφορά του M. Schumacher στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με την σύζυγο και την κόρη του επτά φορές του παγκόσμιου πρωταθλητή να βρίσκονται στο ακροατήριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Jean Todt δεν δίστασε να πραγματοποιήσει δηλώσεις, αποκαλύπτοντας ότι οι επισκέψεις στο σπίτι του M. Schumacher είναι συχνές και πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί παρακολουθώντας αγώνες.

«Δεν μου λείπει ο M. Schumacher, τον βλέπω συχνά. Ναι, είναι αλήθεια παρακολουθώ αγώνες με τον Michael. Ωστόσο αυτό που μου λείπει δίχως αμφιβολία είναι όλα εκείνα που συνηθίζαμε να κάνουμε στο παρελθόν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jean Todt μίλησε και για την οικογένεια του Γερμανού, την Corina, τον Mick και την Gina, υπογραμμίζοντας τη σχέση την οποία έχει αναπτύξει μαζί τους.

«Η Corinna, ο Mick και η Gina είναι ξεχωριστοί για μένα. Έχουν γίνει όλοι οικογένεια για μένα, για τη γυναίκα μου και για τον γιο μου».

Για την Corinna συγκεκριμένα, πρόσθεσε: «Είναι σταθερή, είναι αξιόπιστη, είναι αφοσιωμένη, είναι ταπεινή. Σε δύσκολους καιρούς βλέπεις το πραγματικό πρόσωπο κάποιου».

«Μερικές φορές η επιτυχία και τα χρήματα σε αλλάζουν. Αλλά ο Michael δεν άλλαξε ποτέ. Είναι τόσο δυνατός», πρόσθεσε ο Γάλλος ο οποίος είναι και ο μοναδικός άνθρωπος εκτός της οικογενείας του Schumacher και του ιατρικού προσωπικού που έρχεται σε επαφή με τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ