Θύμα κλοπής ο C. Leclerc -Φτερά έκανε ρολόι αξίας 300.000 ευρώ

Leclerc

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε ο C. Leclerc στη γειτονική Ιταλία όπου άγνωστοι του αφαίρεσαν το ρολόι το οποίο φορούσε αξίας 300.000 ευρώ.

Σχεδόν 300.000 ευρώ κόστισε στον C. Leclerc η απογευματινή βόλτα στην πόλη Βιαρέτζιο της Τοσκάνης.

Ο πιλότος της Ferrari έγινε αντιληπτός από τους φανατικούς οπαδούς της Scuderia, συγκεντρώνοντας γύρω του όλο και περισσότερο κόσμο, ο οποίος ήθελε να ανταλλάξει μια κουβέντα ή να πάρει ένα αυτόγραφο από τον πιλότο της Scuderia και επικεφαλής του πρωταθλήματος της Formula 1.

Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε με αφορμή την παρουσία του C. Leclerc στην περιοχή αποτελέσει την καλύτερη δυνατή αφορμή για τους αετονύχηδες, οι οποίοι δεν δίστασαν να αφαιρέσουν το ρολόι του Μονεγάσκου, αξίας 300.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο C. Leclerc αντιλήφθηκε την απώλεια του ρολογιού του λίγο αργότερα, καταλήγοντας στις αστυνομικές αρχές της περιοχής για να καταγγείλει την κλοπή.

Leclerc

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τους κατοίκους, η έλλειψη επαρκούς φωτισμού αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες που οι κλοπές αποτελούν ένα συχνό φαινόμενο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Για την ιστορία και μόνο, το ρολόι του C. Leclerc ανήκε στην ελβετική ωρολογοποιία Richard Mille, η οποία και αποτελεί χορηγό του πιλότου της Ferrari.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πριν από έναν χρόνο, και ο L. Norris είχε πέσει θύμα κλοπής, καθώς άγνωστοι του είχαν αφαιρέσει το ρολόι της Richard Mille που φορούσε κατά τη διάρκεια του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Wembley της Αγγλίας.  

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ