Θετικοί στον κορωνοϊό και οι δύο διευθυντές αγώνα της F1

Grand Prix Australia

Συναγερμός στη FIA και τη Formula 1 αφού μόλις μία εβδομάδα πριν την πρώτη επίσκεψη του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στο Miami και οι δύο διευθυντές αγώνα βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19!

Ο λόγος για τον Γερμανό Niels Wittich και τον Πορτογάλο Eduardo Freitas, που φέτος βρίσκονται εναλλάξ στο ρόλο, αντικαθιστώντας τον πολυσυζητημένο Michael Masi που απομακρύνθηκε από αυτό το ρόλο, μετά τις επιλογές του στον περυσινό «τελικό» του Άμπου Ντάμπι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος όλη η δομή άλλαξε, δύο πρόσωπα εναλλάσσονται στο ρόλο, ο Herbie Blash που ήταν ο μόνιμος συνεργάτης του Charlie Whiting επέστρεψε για να συμβουλεύει με όπλο την εμπειρία του ενώ οι διευθυντές των ομάδων έχουν πάψει να έχουν πρόσβαση στον διευθυντή αγώνα κατά τη διάρκεια των Γκραν Πρι.

Αυτό που δεν άλλαξε είναι η απειλή της παγκόσμιας πανδημίας, που βγάζει προσωρινά και τους δύο νοκ-άουτ. Η παγκόσμια ομοσπονδία ελπίζει ένας εκ των δύο να εξεταστεί αρνητικός τις επόμενες ημέρες, ώστε να προλάβει να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Florida, όπου 6 με 8 Μαΐου έχουμε αγώνα γύρω από το στάδιο της ομάδας NFL των Miami Dolphins.


Όμως, προετοιμάζονται και για σχέδιο β’ αν κι ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το να καλύψει το ρόλο ο Blash είναι το πιο πιθανό, ενώ υποψήφιος είναι ο Colin Haywood που στον πέμπτο αγώνα της χρονιάς ήταν προγραμματισμένο να έχει το ρόλο του αναπληρωτή διευθυντή αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Sky Sports News που δημοσιοποίησε τα παραπάνω, ο Masi δεν είναι ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ