Θετικό στον Covid το αφεντικό της McLaren

Zak Brown

Απών από τον εντός έδρας αγώνα της McLaren Racing θα είναι ο CEO της, Zak Brown, που είναι ένα από τα τρία μέλη της που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό Covid-19.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας αναφέρει:

«Η McLaren Racing επιβεβαίωσε σήμερα πως τρία μέλη της, συμπεριλαμβανομένου του CEO, Zak Brown, βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 κατά τη διάρκεια του αυστηρού προγράμματος εξετάσεων της ομάδας, πριν το Βρετανικό Grand Prix. Κανένας τους δεν είχε στενή επαφή με τους οδηγούς μας.

Οι τρεις περιπτώσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους και έχουν απομονωθεί βάσει των κυβερνητικών οδηγιών. Οι λειτουργίες της ομάδας κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Grand Prix δεν θα επηρεαστούν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lando Norris

Όσο για τον Brown, προφανώς δηλώνει απογοητευμένος που δεν θα είναι στο σημαντικότερο ίσως Grand Prix της χρονιάς για την ιστορική ομάδα. Όμως θα ήταν σημαντικό και για εκείνον αφού θα έκανε γύρους επίδειξης με τη Lotus 79 του Mario Andretti!

Ο Αμερικανός ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο παρών στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ, ενώ την Τετάρτη παρευρέθηκε σε μία κινηματογραφική πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Σε δήλωσή του στο twitter ο Brown ανέφερε: «Ύστερα από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκα εν όψει του βρετανικού Grand Prix, βρέθηκε θετικός στον covid-19. Έχω ειδοποιήσει όλες τις στενές επαφές μου και απομονώθηκα σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες. Θα είμαι κοντά στην ομάδα και θα την υποστηρίζω με ασφάλεια από το σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ