Στο φως ο άγνωστος διάλογος Verstappen-Hamilton στο Abu Dhabi

Hamilton Verstappen

Verstappen και Hamilton πάλεψαν μέχρι εσχάτων στο Grand Prix του Abu Dhabi, διατηρώντας παρά τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας επεισοδιακής σεζόν, τον απαραίτητο… πολιτισμό μετά το τέλος του επεισοδιακού Grand Prix.

Η καρό σημαία έχει μόλις πέσει και ο M. Verstappen έχει σφιχταγκαλιάσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον L. Hamilton ο οποίος είδε μια απόφαση του M. Masi, στους τελευταίους γύρους του Grand Prix στο Abu Dhabi, να του στερεί τον όγδοο τίτλο στη μέχρι τώρα πορεία του.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Βρετανός βίωσε μία από τις πιο οδυνηρές και ενδεχομένως άδικες ήττες στην καριέρα του, βρήκε τη δύναμη όχι μόνο να σταθεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου αλλά και να συγχαρεί για την επιτυχία του τον πρωταθλητή M. Verstappen.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing αποκάλυψε με δηλώσεις του τα όσα ειπώθηκαν λίγα λεπτά μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα στο Abu Dhabi ανάμεσα σε εκείνο και τον Βρετανό πιλότο της Formula 1, ο οποίος αφού παρέμεινε για μερικά λεπτά στο cockpit του μονοθεσίου του και έχοντας βρεθεί στην αγκαλιά του πατέρα του, επέστρεψε μπροστά από τις κάμερες με σκοπό να πραγματοποιήσει τις πρώτες του δηλώσεις.

Μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πλησιάσει τον M. Verstappen λέγοντας: «Τα κατάφερες πολύ καλά, συγχαρητήρια. Σε ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική αγωνιστική σεζόν».

Δεν είναι, ωστόσο, μόνο Lewis Hamilton ο οποίος έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Ολλανδό, καθώς και ο πατέρας του Βρετανού πιλότου της Mercedes έπραξε το ίδιο, πηγαίνοντας στα paddocks της ομάδας της Red Bull Racing.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον Jos Verstappen, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας του L. Hamilton επικοινωνούσε μαζί τους, καθώς και κατά τη διάρκεια της σεζόν αντάλλαζαν μηνύματα.     

Να θυμήσουμε ότι πριν τον μεγάλο τελικό του Abu Dhabi, ο Jos Verstappen είχε πραγματοποιήσει υποτιμητικά σχόλια για τον L. Hamilton, αναφέροντας ότι εκτιμά τον Βρετανό ως οδηγό αγώνων αλλά μέχρι εκεί καθώς θεωρεί ότι βρίσκεται στον δικό του κόσμο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ