Σάλος στην Formula 1 -Ποιος πιλότος αποκάλεσε «νέγρο» τον L. Hamilton

Hamilton

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο N. Picquet αποκάλεσε «νέγρο» τον L. Hamilton κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε μετά το τέλος του περσινού Grand Prix στο Silverstone.

Δημοσιεύματα στον βραζιλιάνικο Τύπο θέλουν τον πρώην πιλότο της Formula 1, N. Picquet, να αποκαλεί «νέγρο» τον L. Hamilton, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο Grand Prix της M. Βρετανίας την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Είχε προηγηθεί η επαφή του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή με τον M. Verstappen με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του και να καταλήξει με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του Silverstone.

Ασκώντας κριτική για την κίνηση του L. Hamilton, o Ν. Piquet φέρεται να αποκάλεσε «νέγρο» τον πιλότο της Mercedes AMG Petronas, μια πληροφορία που ήρθε μετά από αρκετούς μήνες στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είδηση για τη ρατσιστική συμπεριφορά του N. Piquet αναπαράγεται ήδη από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα της Βραζιλίας, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε από την πλευρά του πρώην πιλότου της Formula 1 ούτε και από την ομάδα της Mercedes AMG Petronas.

H λεπτομέρεια που αξίζει να γνωρίζεται είναι το γεγονός ότι η κόρη του N. Piquet είναι η αγαπημένη του M. Verstappen με τον Ολλανδό να συνδέεται στενά με την οικογένεια του Βραζιλιάνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο N. Piquet έχει κατακτήσει τρεις φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 τη δεκαετία του 1980 και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους πιλότους που έχει περάσει από τον θεσμό.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ