Ράλλυ Ακρόπολις -Δείτε LIVE την υπερειδική διαδρομή του OAKA

Ακρόπολις live υπερειδική

Το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά από το ΟΑΚΑ και την υπερειδική διαδρομή η οποία πραγματοποιείται μπροστά σε δεκάδες χιλάδες θεατές και μεταδίδεται live σε 150 χώρες.

Λίγες ώρες απομένουν προτού τα βλέμματα των φίλων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στραφούν στη χώρα μας, για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις 2022, που ξεκινά με μια φαντασμαγορική βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η Super Special Stage του ΟΑΚΑ αναμένεται να προσφέρει μοναδικές εικόνες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη. Θα δώσουν όμως την ευκαιρία και σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στις κερκίδες, να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ του κόσμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις 19:30 η Ελλάδα θα «μεταδώσει» αυτή την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2022 αρχίζει. Kαθίστε αναπαυτικά στη θέση σας, είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είτε στο σπίτι σας, και απολαύστε το!

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ