ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Δείτε live την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή

Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2023 είναι προ των πυλών και όσοι δεν βρεθoύν στην υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντάνα από τον τηλεοπτικό δέκτη τους.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει απ’ ευθείας την πανηγυρική εκκίνηση που θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σήμερα στις 17:45, καθώς και την υπερειδική διαδρομή που θα ακολουθήσει, στην Πλατεία Νερού (19:05).

Επιπρόσθετα, στο τέλος κάθε σκέλους του αγώνα, θα υπάρχει ημίωρη εκπομπή ανασκόπησης που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ3 (Παρασκευή 01:00, Σάββατο 00:45 και Κυριακή 00:00).

Στο μεγαλύτερο τμήμα της, η υπερειδική διαδρομή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι ελεύθερα προσβάσιμη από το κοινό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος την αγωνιστική δράση στο Δέλτα Φαλήρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, στις 19:05, με την εικόνα της Ελλάδα να ταξιδεύει σε 150 χώρες στον κόσμο. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μπαίνουν ανά ένα στη μήκους 1,48 χλμ. διαδρομή και η αγωνιστική δράση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2,5 ώρες.

Στις 18:30 οι Sebastien Ogier και Jonne Halttunen για λογαριασμό της Τoyota Gazoo Racing, Thierry Neuville και Dani Sordo για την Hyundai Shell Mobis και Ott Tanak και Jourdan Serderidis για την M-Sport Ford, θα δώσουν «ανοιχτή» συνέντευξη Τύπου, από το κέντρο της Πλατείας, μπροστά στο κοινό.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, η Πλατεία Νερού θα γεμίσει με τους πρώτους αγωνιστικούς ήχους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

Δείτε εδώ LIVE την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ