Συνελήφθη το πρώην αφεντικό της Formula 1

Ecclestone

Στο αεροδρόμιο της Βραζιλίας συνελήφθη ο B. Ecclestone όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα μη αδειοδοτημένο όπλο στις αποσκευές του πρώην ισχυρού άνδρα της Formula 1.

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το ταξίδι της επιστροφής του B. Ecclestone από την εξωτική Βραζιλία στη γηραιά ήπειρο και ειδικότερα την Ελβετία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρώην αφεντικό της Formula 1 συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα μη αδειοδοτημένο όπλο στις αποσκευές του.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως ο B. Ecclestone μετέφερε παράνομα κάποιο όπλο ή αν πρόκειται για μια… παρεξήγηση η οποία και λύθηκε μετά τις απαραίτητες... διατυπώσεις, καθώς ο 91χρονος Βρετανός κατάφερε να συνεχίσει το ταξίδι του αφού πρώτα πλήρωσε το αντίστοιχο πρόστιμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ecclestone

O B. Ecclestone διατέλεσε για σχεδόν 40 χρόνια επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, με την προσωπική περιουσία του να ανέρχεται σε μερικά… εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα το 2010 είχε πέσει θύμα κλοπής στο Λονδίνο, όταν άγνωστοι πλησίασαν εκείνον και την τότε συμβία του, αφαιρώντας κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ.

Ίσως αυτό το περιστατικό έχει «αναγκάσει» τον B. Ecclestone να οπλοφορεί, πόσο μάλλον όταν ταξιδεύει σε χώρες όπου η εγκληματικότητα αποτελεί μάστιγα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ