Πωλείται η Ferrari California του Michael Schumacher

Michael Schumacher

Πως θα νιώθατε αν οδηγούσατε μία Ferrari; Και ειδικά μία Ferrari η οποία ανήκε στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher;

Αν το αντέχει ο τραπεζικός λογαριασμός σας, τότε υπάρχει μία διαθέσιμη για την οποία μπορείτε να καταθέσετε προσφορά. Πρόκειται για μία California, την οποία είχε αγοράσει ο σπουδαίος Γερμανός το 2009 και είχε στην κατοχή του έως το 2012.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει γράψει 15.643 χιλιόμετρα, είναι σε χρώμα Argento Nurburgring Silver και έχει αριθμό σασί n°168913. Παίρνει ώθηση από V8 κινητήρα 4.3 λίτρων που προσφέρει 460 άλογα.

Το πόσα ευρώ πρέπει να προσφέρετε, είναι άγνωστο αφού, αυτή ανακοινώνεται κατ’ ιδίαν στους υποψήφιους αγοραστές. Πάντως, το νούμερο θα είναι σίγουρα εξαψήφιο. Τόσο περίπου πιάνει σήμερα το συγκεκριμένο μοντέλο.

Πόσο μάλλον αν ανήκε στον θρύλο της Formula 1 και μάλιστα αν έχει την ξεχωριστή πινελιά που μπορεί να δει κανείς στο προσκέφαλο των καθισμάτων: τα αρχικά του Michael Schumacher.

ferrari schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το συγκεκριμένο μοντέλο, στο boutsenclassiccars.com. κι αν σας ενδιαφέρει και έχετε την οικονομική επιφάνεια, μπορείτε να επιθεωρήσετε τη Ferrari California του Schumi, επισκεπτόμενοι το σημερινό της «σπίτι» που είναι κάπου στην Ελβετία.

Όλα αυτά, μερικές εβδομάδες μετά την πώληση της Benetton B192 την οποία χρησιμοποιούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1992 αλλά και τη Ferrari με την οποία είχε κατακτήσει τη νίκη στο Grand Prix Ουγγαρίας του 1998, η οποία βρήκε νέο ιδιοκτήτη έναντι 4.6 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ