Ποιος οδηγός βγήκε νοκ-άουτ λόγω Covid-19;

Hayden Paddon

Η παγκόσμια πανδημία της Covid-19 καλά κρατεί και παρότι πλέον δεν μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ένα από τα μεγάλα αγωνιστικά παγκόσμια πρωταθλήματα, μπορεί να επηρεάσει οδηγούς.

Αυτό συνέβη στο WRC και τον έβδομο από τους δεκατρείς γύρους της σεζόν του 2022 με «θύμα» του κορονοϊού τον Hayden Paddon – τον Νεοζηλανδό νικητή του Ράλλυ Αργεντινής του 2016.

Ο 35χρονος απείχε από το WRC από το 2019 και φέτος πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή, με πρόγραμμα τριών αγώνων στην κατηγορία WRC2. Ο πρώτος ήταν στην Εσθονία, με τη Φινλανδία και τη Νέα Ζηλανδία να είναι οι επόμενοι.

Όμως ο Paddon που οδηγούσε ένα Hyundai i20 N Rally2, δεν κατάφερε να βγάλει το πρώτο σκέλος του ράλλυ στη χώρα της Βαλτικής. Ένιωθε εξ αρχής άρρωστος και στο μεσημεριανό service πραγματοποίησε τεστ που βγήκε θετικό. Πράγμα που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το ράλλυ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άρχισα να νιώθω άσχημα από το προηγούμενο βράδυ αλλά τα τεστ μου ήταν αρνητικά. Στις πρώτες ειδικές διαδρομές ένιωθα πραγματικά άρρωστος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ», είπε ο Paddon.

Η επόμενη προσπάθεια για τον ταλαντούχο οδηγό, θα είναι στη Φινλανδία, στις 4 με 7 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ