Άσχημα νέα για τον Verstappen -Ποινή στέλνει τον Ολλανδό στις τελευταίες θέσεις του βελγικού Grand Prix

Verstappen

Μετά τον C. Leclerc και ο M. Verstappen είναι αναγκασμένος να εκκινήσει από τις τελευταίες θέσεις του grid εξαιτίας του κινητήριου συνόλου στο μονοθέσιο της Red Bull Racing.

Στις πίσω θέσεις του grid είναι πολύ πιθανόν να μεταφερθεί η μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκτός από τον C. Leclerc και ο M. Verstappen πρόκειται να δεχθεί ποινή εξαιτίας της αντικατάστασης του κινητήριου συνόλου του μονοθεσίου του.

Ήταν ήδη γνωστό ότι η Red Bull Racing θα επέλεγε κάποιον από τους επόμενους αγώνες ώστε προχωρήσει στην αντικατάσταση του κινητήρα του Verstappen και όπως όλα δείχνουν αυτό πρόκειται να συμβεί πολύ νωρίτερα και ειδικότερα στο Grand Prix του Βελγίου, το πρώτο μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πληροφορία για την αντικατάσταση του κινητήρα του Verstappen έρχεται από τον ολλανδικό Τύπο και στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί τότε θα μένει να γίνει γνωστός και ο λόγος για τον οποίο η ομάδα της Red Bull Racing προχωρά στην κίνηση αυτή.

Με δεδομένο ότι το υπάρχον υβριδικό σύνολο του Verstappen μετρά μόλις έναν αγώνα, η αυστριακή ομάδα είτε έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας το οποίο θα επιχειρήσει να λύσει είτε θα προβεί σε αναβάθμιση των προδιαγραφών και της απόδοσής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται να αντικατασταθεί και το κιβώτιο του μονοθεσίου, στέλνοντας τον Μ. Verstappen στις πίσω θέσεις του grid.

Στο ποινολόγιο του βελγικού Grand Prix, πέρα από τους Verstappen και Leclerc, πρόκειται να προστεθούν οι Norris, Ocon, Bottas και Schumacher, μπερδεύοντας την τράπουλα ενός αγώνα ο οποίος αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ