Νέα ποινή για τον Verstappen -Πόσες θέσεις χάνει ο Ολλανδός

Verstappen

Μια ακόμα ποινή περιμένει στη γραμμή της εκκίνησης του Grand Prix της Monza των M. Verstappen εξαιτίας της αντικατάστασης του θερμικού μοτέρ της RB18.

Τα προβλήματα συνεχίζοντας για τον M. Verstappen μετά την απόφαση της Red Bull Racing να αντικαταστήσει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στο μονοθέσιο του Ολλανδού.

Η απόφαση αυτή «χαρίζει» στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος μια ποινή πέντε θέσεων στη σειρά της εκκίνησης, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν ο Verstappen καταφέρει να κατακτήσει την pole position στο επερχόμενο grand prix της Monza θα εκκινήσει από την 6η θέση.

Η Red Bull Racing δεν επέλεξε τυχαία την πίστα της Monza για να αντικαταστήσει τον θερμικό κινητήρα στο μονοθέσιο του Verstappen, καθώς σε αυτήν θεωρείται πιο εύκολο το προσπέρασμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Verstappen

Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η τελευταία φορά που αντικαθίσταται κάποιο κρίσιμο τμήμα του υβριδικού συνόλου της RB18 του M. Verstappen. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις τελευταίες θέσεις του grid θα εκκινήσει ο L. Hamilton και πιθανότατα ο C. Sainz, μετατρέποντας τη μάχη για την πρώτη σειρά της εκκίνησης σε κόντρα ανάμεσα σε Leclerc, Perez και Russell.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ