Ως το 2023 στη Mercedes o Hamilton!

Lewis Hamilton

Ήθελε ο Lewis Hamilton, ήθελε o Toto Wolff, ήθελε η Daimler, ήθελε και η INEOS που έχουν από το 33% των μετοχών της Mercedes-AMG Petronas, έτσι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν happy end! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής επέκτεινε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα!

Ο Hamilton που εντάχθηκε στα ασημί βέλη το 2013, έχει κατακτήσει με τη Mercedes έξι από τους επτά παγκόσμιους τίτλους του και θα κυνηγήσει κι άλλους αφού θα βρίσκεται στη Formula 1 τουλάχιστον ως το τέλος του 2023!Στις δηλώσεις του είναι σαφές το πόσο... ξεκάθαρο ήταν για εκείνον πως αν παρέμενε στο σπορ, δεν θα το έκανε με άλλη ομάδα: «Είναι απίστευτο, πλησιάζουμε τα εννέα χρόνια συνεργασίας με αυτή την απίστευτη ομάδα! Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για άλλα δύο. Έχουμε πετύχει πολλά μαζί αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε παρέα, τόσο εντός πίστας όσο και εκτός αυτής. Μπαίνουμε σε μία νέα εποχή, με νέα αυτοκίνητα, που θα είναι συναρπαστικά αλλά θα αποτελούν και πρόκληση. Ανυπομονώ να δω τι περισσότερο μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος, αφού είναι σαφές από τις υπόλοιπες δηλώσεις του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, πως η Mercedes-AMG Petronas και η Daimler γενικότερα θα συνεχίσουν να στηρίζουν κοινές προσπάθειες υπέρ της ισότητας και της διαφορετικότητας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αν αναρωτιέστε για τους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου, φημολογείται πως θα αποφέρει στον 36χρονο από το Στίβενεϊτζ περί τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, παρότι ο ίδιος έχει ανοιχτά δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Valtteri Bottas, όλα δείχνουν πως του χρόνου θα έχει ως teammate τον George Russell.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ