Οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς με το Ford Fiesta Rally3 στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ford Fiesta Rally3

Το πλήρωμα της Car Center με ένα εργοστασιακά προετοιμασμένο Ford Fiesta Rally3 και την τεχνική υποστήριξη της M-Sport, θα πάρουν μέρος στο Ράλλυ Ακρόπολις, με στόχο μία υψηλή επίδοση στην κατηγορία τους

Το δίδυμο, μετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση πέρυσι -με ίδιο αυτοκίνητο- επανέρχονται στο αγωνιστικό Ακροπολικό σκηνικό, και πλέον, πέρα από την ατομική ευχαρίστηση, στοχεύει στη διάκριση μεταξύ ξένων και ελληνικών συμμετοχών της κατηγορίας και όχι μόνον.              

Και εάν αυτά ακούγονται κάπως «υπερβολικά» μία ματιά στις επιδόσεις των Νώντα Καρανικόλα και Γιώργου Κακαβά στο Ράλλυ Ακρόπολις 2022, πιστοποιούν ότι οι βλέψεις δεν απέχουν από τις δυνατότητες.

Και αρκεί να θυμηθούμε εδώ, ότι με το FordFiestaRally3 της  CarCenter οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς, στην περσινή τους συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κατηγορίας Rally3 μεταξύ των Ελλήνων αγωνιζομένων και στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης της ίδιας κατηγορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Fiesta Rally3

Ο αγώνας -που «δοκιμάστηκε» σκληρά από τις ακραίες βροχοπτώσεις και καταιγίδες- ξεκινά την Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου με την ιδιαίτερη είναι η αλήθεια σε σύλληψη αλλά χάραξη Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στον γνωστό επίσης και ως συναυλιακό χώρο, μερικές εκατοντάδες μέτρα νοτιότερα των εγκαταστάσεων της Car Center.

Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο από την M-Sport Poland, το οικονομικά αποδοτικό τετρακίνητο Fiesta Rally3 αποτελεί ένα «σημαντικό σκαλοπάτι» για νέους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στα τετρακίνητα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στα ράλι.

Ford Fiesta Rally3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Νώντα-Γιώργου με το Fiesta Rally3 θα συστεγάζεται στο Service Park της Λαμίας με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Junior WRC, αλλά θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο camp με την εργοστασιακή ομάδα της M-Sport Ford.

Την συμμετοχή της Car Center υποστηρίζουν, ως Μεγάλος Χορηγός η CAR CENTER (εμπορία/service/κάθετη υποστήριξη αυτοκινήτων Ford), οι εταιρείες ΕΛΤΡΕΚKΑ - Castrol (eltrekka διανομή λιπαντικών), STORE YOUR CAR (συντήρηση ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων), Total Pack (car parts & accessories) και Doulakis Parts (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το ATHENS VOICE mediagroup.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ