Ο Sebastian Vettel ανακοίνωσε τον διάδοχο του στην Aston Martin

Vettel-F1

Σύντομα ο S. Vettel θα αποτελέσει παρελθόν από την Aston Martin και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, με τον πολύπειρο Γερμανό να «ανακοινώνει» τον πιλότο που θα ήθελε να τον διαδεχθεί στη βρετανική ομάδα.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στην ηλικία των 35 ετών,ο S. Vettel επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα καθώς ο Γερμανός πιλότος δεν δίστασε να ονομάσει τον πιλότο που θα ήθελε να τον διαδεχθεί στην ομάδα της Aston Martin.

Ως γνωστόν ο Vettel διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον κατά πολύ μικρότερό του Mick Schumacher, έχοντας σταθεί ουκ ολίγες φορές στο πλευρό του όταν ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της αγωνιστικής του μοίρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mick Schumacher

Συνεπής, λοιπόν, στις προτιμήσεις του, ο S. Vettel επέλεξε τον Mick Schumacher για να τον διαδεχθεί στην Aston Martin.

Ο Γερμανός ενημέρωσε τη βρετανική ομάδα σχετικά με την πρόθεσή του να μην συνεχίσει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, προτείνοντας στο αφεντικό της Aston Martin τον M. Schumacher ως τον επόμενο πιλότο της ομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο S. Vettel δικαιολόγησε την επιλογή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν είναι αντικειμενικός καθώς τον συνδέει μια στενή σχέση με τον M. Schumacher.

«Συνεχίζει να μαθαίνει όταν οι άλλοι σταματούν ή σταματούν να προοδεύουν. Έχει προσόντα, αλλά είναι επίσης πολύ νέος ακόμα, δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Δεν ξέρω, δεν είναι δική μου απόφαση. Αν με ρωτήσουν θα πω τη γνώμη μου και δεν θα κρατηθώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η ομάδα θα πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε ο S. Vettel αποκαλύπτοντας δημοσίως την προτίμησή του.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ