Ο Max Verstappen είναι μια ωρολογιακή βόμβα

Verstappen

O αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull επανήλθε με δηλώσεις του στην ιδιοσυγκρασία του M. Verstappen προειδοποιώντας ότι ο Ολλανδός αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα.

Το όπλο του φαίνεται πως έχει πάρει ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021, M. Verstappen.

O Αυστριακός πραγματοποίησε νέες δηλώσεις, ασκώντας κριτική στο γεγονός ότι ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing δεν διαθέτει την απαιτούμενη υπομονή ώστε να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις, υπερβαίνοντας κάποιες φορές τα όρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα αυτή τη φορά ο Helmut Marko παρομοίασε τον Ολλανδό πιλότο με ωρολογιακή βόμβα, η οποία κάποια στιγμή θα σκάσει αν η ομάδα της Red Bull Racing δεν καταφέρει να του προσφέρει ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

«Αν δεν ξεκινήσουμε να κερδίζουμε σύντομα τότε θα μετατραπεί σε μια ωρολογιακή βόμβα», ήταν η απάντηση του Helmut Marko σε ερώτηση που δέχθηκε από τον Τύπο σχετικά με την… επικινδυνότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Red Bull Racing και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αγωνιστικός σύμβουλος της αυστριακής ομάδας υπέδειξε την έλλειψη εμπιστοσύνης του Verstappen στο μονοθέσιο της Red Bull Racing, ως το βασικό λόγο για τον οποίο ο Ολλανδός δεν μπορεί να ξεδιπλώσεις πλήρως τις ικανότητές του, επιτρέποντας στον Perez να βρίσκεται τόσο κοντά σε αυτόν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ